Kanye West, Instagram'daki her bir gönderisini sildi

Rapçi yakın zamanda Kim Kardashian'la yeniden bir araya gelmek istediğine dair paylaşım yapmıştı

Kanye West'in son albümü Donda, Apple Music'te ilk gün 60 milyonun üzerinde dinlenerek rekor kırmıştı (AFP)

Önceden Kanye West olarak bilinen Ye, Instagram sayfasındaki tüm gönderilerini sildi.

Rapçinin 9 milyon 500 bin takipçiye sahip hesabı, pazartesi (29 Kasım) bomboş kalmasına rağmen aktif olmayı sürdürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu Ye'nin sosyal medyada yaptığı ilk yenilenme değil. Instagram'a ilk kez 2016'da katılan Ye, o zamandan beri hesabını pek çok kez sildi.

Ye bu yıl haziranda son albümü Donda'nın yayımlanmasından önce platforma geri dönmüştü.

Ye'nin gönderilerini neden sildiği bilinmiyor. Ancak rapçinin bu hamlesi geçen hafta, ayrı yaşadığı eşi Kim Kardashian'la yeniden bir araya gelmek istediğini belirten Şükran Günü duası paylaşımından sadece birkaç gün sonra gerçekleşti.

Ye, söz konusu videoda, "Her gün bir tek ailemi nasıl yeniden bir araya getireceğimi ve neden olduğum acıyı nasıl iyileştireceğimi düşünüyorum" demişti.

Eylemlerimin sorumluluğunu kabul ediyorum. Yeni kelime uyarısı: Yanlış eylemler. Tüm başarılarımın ve başarısızlıklarımın tek ortak noktası benim.

Ye şu ifadeleri eklemişti:

2016'da manik atak geçirdim ve ağır ilaç tedavisi gördüm. O zamandan beri ilaçlarımı bir alıp bir bıraktım ve bu da beni, eşim, ailem ve hayranlarımın tahammül etmek zorunda kaldığı diğer ataklara açık hale getirdi.

Ye ertesi gün, "Kanye West Tanrı'nın Kim ve Kendisini Bir Araya Getireceğini ve Milyonlara İlham Vereceğini Söylüyor" ifadelerin yer aldığı TMZ'nin manşetini paylaşmıştı. Ye bahse konu gönderide Kardashian'ı da etiketlemişti.

Kardashian bu yıl şubatta rapçiye boşanma davası açmıştı. Reality TV yıldızı Kim Kardashian'ın, geçen ay komedi skeci programında beraber rol aldığı Saturday Night Live komedyeni Pete Davidson'la çıktığı belirtiliyor.

Önceki günlerde bir Hollandalı turist, ilişki yaşadıkları söylenen ikiliye tesadüfen Los Angeles'ta kahvaltı yaparlarken rastladığını iddia etmişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU