Yeni Squid Game teorisi: "Gi-hun'un uçağı aslında kaza yapacaktı"

Teoriye göre Gi-hun uçaktan inerek gizli örgütün planlarını suya düşürdü

*UYARI: Spoiler içerir*

Netflix'in izlenme rekorlarını altüst eden Squid Game'in hayranları yeni bir teoriyi tartışıyor. Teoriye göre dizinin baş karakteri Seong Gi-hun'un sezon finalinde bindiği uçak aslında kaza yapacaktı. 

Sosyal medya platformu Reddit'te tartışmaya açılan teori, Squid Game'i düzenleyen gizli örgütün aslında Gi-hun'u öldürmeyi planladığını öne sürüyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yüzlerce yoksul, büyük para ödülünü kazanmak için ölümcül oyunlarda karşı karşıya gelmişti. Zorlu yarışmaların sonunda Gi-hun galip gelmiş ve kazandığı ödülle kızının yanına gitmek için uçağa binmişti. 

Ancak dizinin finalinde Gi-hun kararını değiştirmiş ve uçaktan inmişti. Yönetici karakteriyse muhtemel aksilikleri sezmiş gibi ona telefonda, "Sadece o uçağa bin. Bu senin iyiliğin için" demişti. 

Teoriye göre Gi-hun gizli örgüt için çok fazla risk haline gelmişti ve suç şebekesi sırlarının güvende kalması için onu öldürmeyi amaçlıyordu. 

Ancak organizasyonun şampiyonları öldürmek gibi bir geleneğinin olduğu dizide ima edilmemişti. 

Bu fikrin mantıksız olduğunu düşünenlerse aksine Gi-hun'un yeni Yönetici olabileceğini düşünüyor.

Dizinin 2. sezonunun yanıtlaması gereken çok fazla soru işareti var. Ancak temelde iki ihtimal var gibi görünüyor. Gi-Hun ya gizli örgütle karşı karşıya gelecek ya da onlarla birlikte hareket edecek.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU