Kraliyet uzmanı: Kraliçe II. Elizabeth fotoğraflarını kaldırınca Harry ve Meghan aileden koptu

Kraliyet uzmanı Christopher Andersen'ın yeni kitabı sansasyonel iddialarla dolu

Kraliçe II. Elizabeth'in 2019'da Noel için kaydettiği videodaki masada Prens Harry ve ailesinin fotoğrafı yer almıyor (Steve Parsons/Pool)

Kraliyet ailesi hakkında yayımlanan yeni bir kitaba göre Kraliçe II. Elizabeth'in Prens Harry, Meghan Markle ve oğulları Archie'nin fotoğrafını kaldırma kararı Sussex çiftinin Kraliyet'ten ayrılmasına yol açmış. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Salı yayımlanan "Brothers and Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan" (Kardeşler ve Eşleri: William, Kate, Harry ve Meghan'ın Özel Hayatlarının İçyüzü) adlı kitap 2019'da Kraliçe'nin televizyonda yayımlanacak tatil mesajını kaydetmeden önce kadrajdan Sussex çiftinin ve oğullarının fotoğrafının çıkarılmasını istediğini iddia ediyor. 

Christopher Andersen'ın yazdığı kitapta Kraliçe'nin "sevgiyle seçtiği fotoğrafların yer aldığı masaya" dönüp baktığı ve torunu Harry'nin aile fotoğrafının gözüne iliştiği ifade ediliyor. Kraliçe iddiaya göre olayın yaşandığı sırada şunları dile getirmiş:

Biri hariç hepsi güzel. Sanırım o bir tanesine ihtiyacımız yok.

Kraliçe Elizabeth'in sözcüsü iddiaya dair şu açıklamaları yaptı:

Bu tür kitaplara yorum yapmıyoruz çünkü sözlerimiz onların etki ve güvenilirliğe sahip olduğunu düşündürebilir.

Öte yandan Prens Harry'nin ağabeyi Prens William, Kraliçe'nin televizyonda yayımlanan mesajıni izlerken söz konusu fotoğrafın kaldırıldığını görünce çok şaşırmış. 

Bir kaynağa göre Prens William, eşi Kate Middleton'a kardeşinin "çok üzüleceğini" söylemiş. 

Daha önce "Meghan: A Hollywood Princess" (Meghan: Hollywood Prensesi) kitabının yazarı Andrew Morton ise Cambridge Düşesi'nin "soğukluğunun" ve Cambridge Dükü'nün "zorbalığının" Prens Harry ve Meghan Markle'ın aileyle bağlarını koparmasına neden olduğunu ileri sürmüştü. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Daily Mail

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU