Karamollaoğlu: Maalesef, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde ekonomik problemler çok daha fazla hissediliyor

Karamollaoğlu, hayat pahalılığı, işsizlik, yüksek enflasyon ve geçim sıkıntısının vatandaşın canını yakmaya devam ettiğini kaydetti

Fotoğraf: AA

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Hayat pahalılığı, işsizlik, yüksek enflasyon ve geçim sıkıntısı Samsun’da, Hatay’da, Edirne ve Şanlıurfa’da da insanımızın canını yakmaya devam ediyor! Maalesef, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde ise bu problemler çok daha fazla hissediliyor” dedi.

Karamollaoğlu, iki gün boyunca Şanlıurfa’da temaslarda bulunduğunu, 6. olağan kongrelerini gerçekleştirdiklerini, basın mensupları ve STK temsilcileri ile bir araya geldiklerini bildirdi.

Vatandaşla buluştuklarını, problem, talep ve beklentilerini dinlediklerini kaydeden Karamollaoğlu sosyal medya hesabından “Gittiğimiz ilçeler, şehirler değişiyor, ayrıntılar farklılık gösteriyor fakat insanımızın öncelikli gündemi hiç değişmiyor” dedi.

Saadet Partisi lideri şöyle devam etti:

Hayat pahalılığı, işsizlik, yüksek enflasyon ve geçim sıkıntısı Samsun’da, Hatay’da, Edirne ve Şanlıurfa’da da insanımızın canını yakmaya devam ediyor! Maalesef, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde ise bu problemler çok daha fazla hissediliyor. Eğitim, tarım, sağlık, istihdam ve yatırım gibi konu başlıklarında bölge insanımız bu eksikliklerin ve yanlış politikaların acı faturasıyla çok daha yakından yüzleşmektedir. Görüyoruz ki; tüm Türkiye’de olduğu gibi bölgede de Milli Görüş iktidarının kısa zamanda büyük işler başardığı dönemlere büyük özlem duyuluyor.

“Saadet Partisi iktidarında biz bu özlemi dindirecek, eksiklikleri hızla giderecek, problemlere etkili çözümler üreteceğiz” ifadelerini kullanan Karamollaoğlu, “İnanıyorum ki; ülke genelinde uyguladığımız politikaların yanında bölgeye has geliştirdiğimiz çözümlerle insanımızın bize olan güvenini ve desteğini kalıcı hale getireceğiz. Şanlıurfa Kongremizin partimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU