Adele'e "saygısızlık" eden muhabir "korkunç hatası" için canlı yayında özür diledi

Muhabir, "Bu sert eleştirinin büyük bir kısmını hak ediyorum ve tamamen kabulleniyorum" dedi

Matt Doran iyi bir şekilde değerlendiremese de Adele'le röportaj fırsatını "tarif edilemez bir ayrıcalık" diye niteledi (Fotoğraflar: CBS - Instagram/@mattdoran22)

Adele'le röportaj yapmadan önce şarkıcının yeni albümünü dinlemediği için "küfür ve alay sağanağıyla" karşılaşan Avustralyalı televizyon muhabiri özür diledi.

Matt Doran cumartesi (27 Kasım) Seven's Weekend Sunrise programının sonundaki yeni monoloğunda izleyicilere şunları söyledi:

Size karşı dürüst olmam gerekirse, bu sert eleştirinin büyük bir kısmını hak ediyorum ve tamamen kabulleniyorum.

Doran'ın, Adele'in 30 adlı son albümü 19 Kasım'da yayınlanmadan önce, 33 yaşındaki şarkıcıyla özel bir röportaj yapmak için 4 Kasım'da Londra'ya uçtuğu söyleniyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Röportaj, CBS TV özel programı Adele: One Night Only'nin yayın haklarını da içeren 1 milyon dolarlık (yaklaşık 12,5 milyon TL) paket anlaşma kapsamında gerçekleştirildi.

Doran'ın 20-30 dakikalık röportaj boyunca Britanyalı şarkı yazarı ve yorumcusuna yeni albümü hakkında tek bir soru sormadığı bildirildi. "Easy On Me" parçasıyla bilinen şarkıcı, Doran'a 30 hakkında ne düşündüğünü sorduğunda muhabir ona albümü dinlemediğini söylemişti.

Doran şimdi bu hatayı, dinlemesi için albümün yayın öncesi sürümünün bağlantısını içeren e-postayı gözden kaçırmasıyla ilişkilendirdi.

Doran, "Londra'ya indikten sonraki gün Sony'den bir e-posta geldi. Adele'den bahsetmiyordu ama Adele'in albümünün bağlantısını içeriyordu" dedi.

Hakiki, doğru, yürekten gerçek şu ki onu gözden kaçırdım. Saçma derecede açık ara, hayatımda kaçırdığım en önemli e-posta.

Doran, bunu "korkunç bir hata" olarak nitelendirdi ve Adele'in albümü dinlemediğini öğrendiğinde röportajı terk ettiği iddialarını yalanladı.

Doran, şarkıcıyı "içten" ve "eğlenceli" diye niteleyerek şunları söyledi:

Fakat bunların hiçbir önemi yok çünkü albüm bağlantısını fark etmeyerek, bunu ne kadar haklı çıkarmaya çalışsam da, Adele'e saygısızlık ettim.

Sunucu, özür dilediği şarkıcıya "asla bilerek saygısızlık etmeyeceğini" söyledi ve şunları ekledi:

Adele'in Avustralyalı hayranlarından ve benim hatamla bu röportajdan ve Adele'in karakterinin içyüzünden mahrum kalan sizlerden, yani izleyicilerimizden, de özür diliyorum.

Tartışmanın ardından Sony, röportajın görüntülerini yayınlamayı reddetti. 30 yayımlandı, The Independent'ın incelemesini buradan okuyun.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU