Brass Against'in solisti, sahneye çıkardığı bir hayranın üstüne işedi

Grup daha sonra bir sosyal medya paylaşımıyla özür diledi

Sophia Urista'nın konser sırasında bir hayranın üstüne işemesi sosyal medyada tepki çekti (YouTube/K Train 2787 Productions)

Rockville'e Hoşgeldiniz Festivali'ndeki (Welcome to Rockville) seyirciler, cover grubu Brass Against'in performansı esnasında solist Sophia Urista'nın bir hayranın üzerine işediğini görerek şoke oldu.

Soundgarden ve Black Sabbath gibi grupların şarkılarının coverlarını yapmasıyla tanınan grup, olay yaşandığında Rage Against the Machine'in Wake Up parçasının bir yorumunu çalıyordu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Urista, bir hayranı sahneye davet ettikten sonra ona yere yatmasını söyledi. Daha sonra pantolonunu indirip şarkıyı söylemeye devam ederken adamın suratına idrarını yaptığı görüldü.

ABD'nin Florida eyaletindeki Daytona Beach kentinde düzenlenen gösteriye gelenler ve görüntüleri internetten izleyenler bu anı "iğrenç" diye niteledi.

New York merkezli grup daha sonra dikkat çeken olay için özür diledi ve Urista'nın "kendini kaptırdığını" söyledi.

Twitter'daki gönderide grup, "Dün gece Welcome to Rockville'de harika zaman geçirdik" dedi.

 

 

Sophia kendini kaptırdı. Bu, geri kalanımızın beklediği ve sonraki gösterilerimizde tekrar göreceğiniz bir şey değil. Dün geceki katılımınız için teşekkürler Daytona.

450 binden fazla hayranın takip ettiği Facebook sayfası, grubu "sosyal ve kişisel değişime ilham vermek için müzik yapmayı amaçlayan bir kolektif" diye tanımlıyor.

Olaydan önce Urista'nın kalabalığa işemesi gerektiğini söylediği duyulmuştu. Urista, "Kafasında teneke olan adamı hazırlayın çünkü onu sahneye çıkaracağız ve bu o***** çocuğunun ağzına işeyeceğim" dedi.

Müzisyen, "İşemem gerek" diye ekledi.

Tuvalete de yetişemem. Bu yüzden size bundan bir gösteri de sunabiliriz. 



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU