Jared Leto: Kimseye kullanılmış kondom göndermedim

Ünlü aktör daha önce rol arkadaşlarına tartışma yaratan hediyeler gönderdiğini söylemişti

Jared Leto'nun Joker'i kendinden önce canlandıran oyunculardan çok farklı biçimde ortaya koyması 2016'da tartışma yaratmıştı (Warner Bros)

ABD'li ünlü aktör Jared Leto, Suicide Squad: Gerçek Kötüler (Suicide Squad) filminin çekimleri sırasında Joker karakterine hazırlanmak için rol arkadaşlarına kullanılmış prezervatif ve seks oyuncağı göndermediğini belirtti. Aktör daha önce sarf ettiği bu yöndeki ifadeleri "şaka" diye nitelendirdi. 

David Ayer'in yönetmen koltuğunda oturduğu 2016 yapımı filmde Margot Robbie ve Will Smith gibi yıldız oyuncular da yer almıştı. Leto o dönem hem Smith'e hem de Robbie'ye tuhaf hediyeler gönderdiğini söyleyerek tartışma yaratmıştı. O dönem diğer iki oyuncu da söz konusu hediyeleri aldıklarını doğrulamıştı

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda Leto bu açıklamaların şaka olduğunu, ne kullanılmış prezervatif ne de seks oyuncakları gönderdiğini söyledi. 

Leto şu ifadeleri kullandı:

Basında okuduklarınızın yüzde 99,9'u saçmalık. Şimdiye kadar çok az hediye eğlence ve macera ruhuyla verildi ve kahkaha, eğlence ve mecerayla alındı.

Aktör şu ifadeleri de ekledi:

Margot'ya verdiğim tek hediye keklerdi. Sanırım ona bir fare gönderdim ve bazılarına da bir partide şaka olarak düşüneceğiniz hediyeler verdim. Joker'i oynadım ve biraz şaka yapmakta sakınca yoktu. Hiçbir çizgi aşılmadı ve bu çizgileri oluşturmak internetteki kişilere bağlı değil. Günün sonunda ben bir sanatçıyım. Riskli bir şey yaptığımda bunu çekemiyorsanız anten takın. 

Leto'nun Adam Driver ve Lady Gaga'yla birlikte rol aldığı son filmi Gucci Ailesi (House of Gucci) 26 Kasım'da vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU