Alec Baldwin'in yanlışlıkla yönetmeni öldürdüğü filmin setinde "zehirli örümcek" kazası: Set çalışanı kolunu kaybedebilir

Rust filminin çekimleri sırasından zehirli bir tür örümcek tarafından ısırılan set işçisi Jason Miller kolunu kaybetme riskiyle karşı karşıya

Fotoğraf: Reuters

Alec Baldwin'in çekimleri sırasında yanlışlıkla gerçek mermi kullanılması nedeniyle Görüntü Yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sbebep olduğu "Rust" filminde talihsiz bir olay daha yaşandı.

T24'ün NYPost’tan aktardığı habere göre sette yapım görevlisi olarak çalışan işçi Jason Miller zehirli bir örümcek tarafından ısırıldı.

Hastaneye kaldırılan Miller’ın kolunu kaybetme riski taşıdığı belirtildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sette ölüm

Hollywood yıldızı Alec Baldwin yapımcısı olduğu 'Rust' filminin çekimleri esnasında kullandığı silahta kurusıkı kurşun yerine gerçek mermi kullanılması nedeniyle çıkan  görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olmuş, yönetmen Joel Souza’yı da yaralamıştı.

Baldwin mahkemede içinde gerçek mermi bulunduğu anlaşılan silahı kendisine yönetmen yardımcısının verdiğini ve "güvenli" olduğunu söylediğini kaydetmişti.

 

 

 

Independent Türkçe, T24

DAHA FAZLA HABER OKU