Kristen Stewart: Kariyerimde sadece 5 tane iyi film yaptım

Aktris kötü filmlerle kötü ilişkileri birbirine benzetti

Kristen Stewart, Spencer'da Prenses Diana'yı canlandırıyor (IMDb)

Alacakaranlık (Twilight) serisiyle büyük bir tanınırlık elde eden Amerikalı ünlü oyuncu Kristen Stewart kariyerinde gerçekten iyi olduğunu düşündüğü birkaç film olduğunu söyledi. Stewart bugüne kadar 50'den fazla yapımda yer aldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sunday Times'a verdiği röportajda Stewart, başrolünü üstlendiği ve Prenses Diana'nın hayatını anlatan Spencer'ın tanıtımını yaparken bugüne kadarki kariyerini değerlendirdi. 

31 yaşındaki aktris şu ifadeleri kullandı:

Muhtemelen 45 ya da 50 filmden 5 tanesi iyidir. 'Vay canına o kişi baştan başa güzel bir iş çıkarmış' dedirten filmler.

Aktris bunlar arasında Hayalet Hikayesi (Personal Shopper) ve Sils Maria: Ve Perde (Clouds of Sils Maria) filmlerinin olduğunu söyledi

Stewart çok da iyi olmadığını düşündüğünü diğer filmleri çekmekten pişmanlık duymadığını belirtse de bunun hiç de eğlenceli bir süreç olmadığını şu şekilde ifade etti:

Bu, diğer filmlerimi yapmaktan pişman olduğum anlamına gelmiyor. Sadece birkaç filme evet dediğim için gerçekten pişman oldum ama ortaya çıkan sonuçtan dolayı değil, süreç eğlenceli olmadığı için. En kötüsü de, bir filmin tam ortasındayken onun kötü bir film olacağını anlamak ve bunu kabul edip yola devam etmek.

Kötü filmleri kötü ilişkilere benzeten Stewart şunları söyledi:

Biriyle çıkmaya başlayıp, 'Vay canına! Ne yaptığımızı anlamıyorum' diye düşünmek gibi. Ama bir filmin ortasındayken öylece ayrılamazsınız.

Stewart'ın yeni projesi, Pablo Lorrain'in yönetmenliğini yaptığı Spencer, 12 Kasım'da vizyona girecek. 

Spencer'daki performansıyla Kristen Stewart'ın 31. Gotham Ödülleri'nde Oyuncu Onur Ödülü'ne layık görüleceği duyurulmuştu. 

 

Independent Türkçe, Filmloverss, Sunday Times

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU