Kim Kardashian'ın şirketi yeni pijama serisini tanıttı

Yeni koleksiyon, "uyanık kalmak veya geç saatte uyanmak için serinletici ve vücuda oturan pamuktan" üretildi

Yeni Uyku koleksiyonundan bir SKIMS Anahtar Delikli Elbise (SKIMS)

Yeni bir SKIMS uyku koleksiyonu 15 Ekim'de piyasaya sürüldü.

Kim Kardashian West'in yarattığı vücut şekillendirici ve ev giyimi markası, yeni ürünlerin haberini resmi Instagram sayfasında iki fotoğraf eşliğinde duyurdu.

Fotoğraflar, göğsün altında büyük bir anahtar deliği şeklinde açıklığa sahip, vücuda oturan ve yere kadar uzanan bir slip kıyafet olan yeni Keyhole Dress'i (Anahtar Deliği Elbisesi) öne çıkarıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fotoğraflar şu ifadelerle paylaşıldı:

15 Ekim'de Geliyor: Yeni Uyku. Uyanık kalmak veya geç saatte uyanmak için serinletici ve vücuda oturan pamuktan üretilmiş yeni seksi Uyku stilleriyle tanışın.

Yakında 3 yeni tarzda geliyor: Keyhole Dress, Button Up Sleep Tank (Düğmeli Uyku Atleti) ve Sleep Short (Uyku Şortu), sonbahara hazır 5 renkte. 15 Ekim Cuma günü saat 19.00'da Uyku alışverişinizi yapın. Alışverişe erken erişim için hemen bio'daki bağlantı aracılığıyla bekleme listesine katılın.

Koleksiyondaki diğer ürünler arasında Sleep Pant (Uyku Pantolonu), Sleep Top (Uyku Üst Kıyafeti), Sleep Robe (Uyku Robdöşambrı), Sleep Button Up Tank ve Sleep Boxer (Uyku Boxerı) yer alıyor.

Reality şov yıldızının Eylül 2019'da piyasaya sürülen şekillendirici kıyafet markasının, satışa çıktıktan sonraki ilk birkaç dakika içinde milyonlarca dolar değerinde ürün sattığı belirtilmişti.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)


Şirketin değeri bu yıl nisanda 1 milyar 600 milyon dolara (yaklaşık 14,5 milyar TL) ulaşarak Kardashian klanının ikinci büyük kız kardeşini milyarder yapmıştı.

Ayrıca marka açısından zekice bir hamleyle Kate Moss, temmuzda yeni SKIMS elçisi ilan edilmişti.

Bu beklenmedik ortaklık, iki kadının Moss'un manken kızı Lila Grace'le birlikte yazın Roma'yı ziyaret etmesi sonrası hayata geçmişti.

Kardashian duyuruyu Instagram ve Twitter üzerinden yapmış ve Moss'un iki farklı SKIMS iç çamaşırı seti için mankenlik yaptığı iki fotoğrafını paylaşmıştı.

Ünlü isim şöyle yazmıştı:

SKIMS için Kate Moss'la tanışın. Kate'le ilk kez 2014'te Ricardo Tisco aracılığıyla tanışmıştım. Arsız mizahı, özgün ve klasik güzelliği beni anında etkilemişti. O zamandan beri de arkadaşız!

O, tamamıyla bir tarz jenerasyonunu tanımlayan moda ikonu ve bu yaz Kate'i SKIMS'in yeni yüzü olarak sunmaktan onur duyuyorum!

Haberler, SKIMS’in Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları’nda ABD Milli Takımı’ndaki kadın sporcular için pijama, ev giyimi ve iç giyim ürünlerinin resmi tedarikçisi olacağı duyurusunun ardından geldi.

Avukat olma yolunda ilerleyen girişimci Kardashian, SKIMS’in yanı sıra iş imparatorluğuna ağustosta yeniden markalaşmaya giden KKW Beauty serisini de eklemişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU