Adrien Brody: Yüzüklerin Efendisi'ni geri çevirdiğim için çok aptal hissetmiştim

Aktör eğer reddetmeseydi Peter Jackson’ın üçlemesinde bir Hobbit'i canlandıracakmış

Adrien Brody, 2002 yapımı Piyanist'te canlandırdığı Wladyslaw Szpilman rolüyle büyük beğeni toplamıştı (IMDb)

ABD'li ünlü aktör Adrien Brody, Peter Jackson'ın yönetmenliğini yaptığı Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) film üçlemesinde kendisine teklif edilen rolü reddettikten sonra "aptal" gibi hissettiğini söyledi. Ancak fimleri izledikten sonra aktörün fikri değişmiş.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncu GQ'ya verdiği röportajda Piyanist (The Pianist), The Darjeeling Limited, Büyük Budapeşte Oteli (The Grand Budapest Hotel) ve Succession gibi yapımlarda yer aldığı önemli yapımları değerlendirirken geri çevirdiği Hobbit rolünden de bahsetti. 

Brody role dair hislerini şu ifadelerle anlattı:

Yüzüklerin Efendisi'nin oyuncu seçimlerini yapıyorlardı ve bir biçimde meseleyi kavrayamadım. Hangi rol için uygun olurdum hatırlamıyorum ama kesinlikle hobbit benzeri bir karakterdi. Başka şeyler arıyordum. Ve eski kız arkadaşımla Yüzüklerin Efendisi'ni izlemek için sinemaya gittiğimizde bana dönüp, 'Yüzüklerin Efendisi'ni mi reddettin?' dediğini hatırlıyorum. Çok aptal hissetmiştim.

Jackson'ın üçlemesi gelmiş geçmiş en iyi uyarlamalar arasında gösteriliyor. J.R.R. Tolkien'in aynı isimli eserlerini sinemaya aktaran Jackson'ın gişe başarısı da hayli dolgundu. 

Orta Dünya evreninin hayranları şimdi merakla Amazon Prime Video'da yayımlanacak diziyi bekliyor. Evrenin İkinci Çağı'nda geçecek dizi film üçlemesinde yaşananların öncesini konu alıyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, GQ

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU