GoT yıldızlarından Lena Headey: Cersei için daha iyi bir ölüm isterdim

Yıldız oyuncu finali beğenmeyen hayranların görüşlerini paylaşıyor

Cersei Lannister'ın ölümü dizinin hayranlarını da hayal kırıklığına uğratmıştı / Fotoğraf: HBO

Game of Thrones yıldızlarından Lena Headey, HBO’nun hit dizisinde canlandırdığı Cersei Lannister karakterinin son sezonda başına gelenlerden ötürü “biraz kırgın” olduğunu itiraf etti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Guardian’a konuşan oyuncu, “Eğer dizinin yazarları David Benioff ve DB Weiss’la karşılıklı otursanız birkaç kadeh içkiden sonra onlara ne derdiniz?” sorusuna, “Daha iyi bir ölüm istediğimi söylerdim” yanıtını verdi.   

Cersei’nin final sahnesi dizinin pek çok hayranını hayal kırıklığına uğratmıştı. Headey, “Elbette ölümünüzün nasıl olacağını düşünüyorsunuz. Bu diziden her şekilde gidebilirsiniz. Dolayısıyla biraz kırıldım. Ama herkesi aynı anda memnun edemeyeceklerini düşündüm” diye konuştu. 
 


Yine de bu dizide bulunmanın “muhteşem” olduğunu söyleyen yıldız oyuncu “bir şeyler biter ve yoluna devam edersin” dedi. 

Headey’in rol arkadaşı Nikolaj Coster-Waldau (Jaime) bu ay başında verdiği röportajda Headey’le final sahnelerini savunmuştu. 

Coster-Waldau Making Game of Thrones sitesine yaptığı açıklamada “Etraflarındaki tüm dünya parçalanıyor, bu çok şiirsel bir şey” demişti. 
 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/game-of-thrones

Independent Türkçe için çeviren: Meriç Şenyüz

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU