Game of Thrones’un Robb Stark’ı: İyi ki baştan ölmüşüm

Robb Stark, annesi, karısı ve doğmamış çocuğuyla birlikte Kızıl Düğün’de katledilmişti

Game of Thrones’ta Robb Stark’ı canlandıran Richard Madden, diziden erken ayrılan oyunculardan biri olduğu için memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2013’te yayımlanan üçüncü sezona kadar dizinin önemli karakterlerinden Robb Stark’a hayat veren Madden, Variety için oyuncu Amy Adams’la birlikte kamera karşısına geçti.

Burada Game of Thrones’daki rolüyle ilgili açıklamada bulunan Madden, “Bitmesi zordu çünkü ilk bölümden ölümüme kadar geçen süre 5 yıldı” dedi.

5 yılın dizide yer almak için harika bir süre olduğunu belirten Madden sözlerini şöyle sürdürdü:

Bana kariyerim açısından ve tecrübe olarak çok faydası oldu. Televizyon için 30 saatlik çekim yapmaktan çok şey öğrendim. Böylelikle gerçekten işi öğrenmeye başlıyorsunuz. Ve ardından diziden ayrıldığım için minnettardım.

Dizide son bölüme kadar yer alan oyuncuların bu karakterlere 11 yıldır hayat verdiğine dikkat çeken Madden, “Bu arkadaşlara madalya verin. Çünkü bu bir maraton” dedi. 
 


Richard Madden daha önce yaptığı açıklamada, üçüncü sezonda annesi, eşi ve doğmamış çocuğuyla birlikte katledildiği meşhur Kızıl Düğün (Red Wedding) sahnesinin çekiminin ardından evine dönmek için uçağa binerken ağlama krizine girdiğini söylemiş, öyle ki yanında oturan yolcuların yer değiştirmek zorunda kaldığını ifade etmişti. Madden, “Birini katledip de o uçağa binmiş gibi görünüyordum aslında ben katledilmiştim” demişti.

Bodyguard dizisiyle yeniden kameraların karşısına geçen ve adı yeni James Bond adayları arasında da anılan Madden'ın, yeni Marvel filmi The Eternals’ta Angelina Jolie ve Kumail Nanjiani’yle başrolü paylaşacağı konuşuluyor.  

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Sezin Bala

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU