Ariana Grande'den 5 milyon dolarlık ücretsiz terapi bağışı

Şarkıcı "birkaç kişinin daha" danışmanlığa erişimini sağlamayı umduğunu söyledi

Ariana Grande 2018'de düzenlenen 13. Billboard Women in Music töreninde "Yılın Kadını" ödülüne layık görülmüştü (AP)

Ariana Grande ücretsiz terapi için 5 milyon dolara (yaklaşık 45 milyon TL) kadar bağışta bulunmak üzere online bir danışmanlık hizmetiyle ortaklık kurdu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pazar günkü (10 Ekim) Dünya Ruh Sağlığı Günü şerefine 28 yaşındaki şarkıcı terapi seansları bağışlamak için BetterHelp'le işbirliği yaptığını duyurdu.

Grande, Instagram'da şunları yazdı:

Bugün, Dünya Ruh Sağlığı Günü ve 5 milyon dolara kadar ücretsiz terapi hediye etmek için BetterHelp'le tekrar bir araya gelmekten çok heyecan duyuyorum.

Şarkıcı daha sonra “akıl sağlığı kaynaklarına erişim söz konusu olduğunda son derece gerçek engeller olduğunu" kabul etti.

Grande şunları yazdı:

Bu sadece küçük bir jest olsa da (ve çok daha büyük sistemik sorun devam etse de) birkaç kişi için daha erişim sağlama ve belki birkaçınızı da yeni şeyler denemeye ve önceliğinizi iyileşmeye vermeye teşvik etme umuduyla bunu BetterHelp'le tekrar yapmak istedim.

Grande haziranda benzer bir kampanyada BetterHelp'le çalışmış ve terapiye bir milyon dolar (yaklaşık 9 milyon TL) bağışta bulunmuştu.

 

 

Grande o dönem şunları yazmıştı:

Bunu gerçekten yeni bir şey denemeniz, yardım isterken rahatsız hissetmemeniz için ilham vermek ve bunu yaparken de aklınızı kendinizi yargılamaktan kurtarmanız umuduyla her halükarda yapmak istedim!

İyileşme düz bir doğrultuda ilerleyen veya kolay bir şey değil ama siz çaba ve zaman harcamaya değersiniz, söz veriyorum!



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU