Ariana Grande müziğe ara verdiğini açıkladı

Genç şarkıcının bu yıl ABD'de yayımlanan The Voice programının jürisinde yer alacağı açıklanmıştı

Ariana Grande 62. Grammy Ödülleri töreninde gözalıcı kıyafetiyle dikkat çekmişti (AP)

ABD'li şarkıcı Ariana Grande 2018, 2019 ve 2020'de albümlerini peşpeşe piyasaya sürdükten sonra müziğe bir süre ara verdiğini açıkladı. 

Allure'a konuşan 28 yaşındaki müzisyen şu an dikkatini kozmetik markası R.E.M Beauty'ye yönelttiğini belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Büyük oranda Grande'nin çıkarmaya hazırlandığı kozmetik markasına odaklanan röportajda şarkıcı müzik kariyerine yönelik hayranlarını şaşırtabilecek ifadeler de kullandı. 

Grande'nin son dönemde "hikaye anlatıcılığının yeni versiyonlarını" keşfetmek için "müzik kaydı yapmaya ara verdiği" aktarıldı. 

Halihazırda bir oyuncu koçuyla çalıştığını ifade eden şarkıcının oyunculuk yapmaya da epey hevesli olduğu anlaşılıyor. 

Pek çok şarkıcının kozmetik markası çıkarmasına dair düşüncelerini belirten Grande şunları söyledi: 

Elbette bunun hakkında çok düşündüm çünkü hiçbir zaman herhangi bir trende balıklama atlamak istemiyorum. Meslektaşlarımın kozmetik markalarını kullanıyorum, tıpkı müziklerini dinlediğim gibi. ‘'Ah çok fazla kadın sanatçı var' demeyeceğim. Bunu seviyorum ve her ikisini de yapan akranlarımın büyük hayranıyım ve bunun hikaye anlatmanın başka bir yolu olduğunu düşünüyorum. Çünkü makyaja ihtiyacınız hiçbir zaman bitmez, tıpkı müziğe ihtiyacınızın bitmeyeceği gibi.

Grande 20 Eylül'de ABD'de yayımlanacak The Voice programında Kelly Clarkson, Blake Shelton ve John Legend'la birlikte jüri koltuğunda oturacak. Görünüşe göre Grande müziğine ufak bir ara verse de bu yalnızca kariyerinin farklı boyutlar kazanması için. 

 

Independent Türkçe, Allure, ET Online

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU