Ünlü haber spikeri: Prens Harry'yle tanıştığımda her tarafı sigara ve alkol kokuyordu

Katie Couric, Sussex Dükü'yle 2012'de Brezilya'da röportaj yapmıştı

Prens Harry, dedesi Prens Philip'in nisanda hayatını kaybetmesinin ardından düzenlenen cenaze törenine katılmak için ABD'den Birleşik Krallık'a dönmüştü (Reuters)

Amerikalı ünlü haber spikeri Katie Couric, şu an 37 yaşında olan Prens Harry'yle genç olduğu dönemde tanıştığını ve Sussex Dükü'nün "her bir zerresinin alkol ve sigara koktuğunu" açıkladı.

"Going There" (Oraya Gitmek) isimli yeni bir anı kitabı yayımlayan 64 yaşındaki spiker, Prens Harry'yle tanıştığında onun pek de iyi durumda olmadığını dile getirdi. 

Daily Mail'in haberine göre Couric, Prens Charles ve Prenses Diana'nın küçük oğluyla Brezilya'da bir polo maçında tanıştığında Prens Harry'nin "vücudundaki her gözenekten sigara ve içki kokusunun sızdığını" söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Couric, 2012'de Sussex Dükü'yle ABC'de yayımlanmak üzere bir röportaj yapmıştı.

Ünlü haber spikeri ayrıca 2010'da Jeffrey Epstein'in New York'taki malikanesinde tuhaf bir akşam yemeğinde Prens Andrew'un ev sahibiyle hayli samimi olduğunu anlattı. 

ABD'li pedofil milyarder Epstein'in kız çocuklarını fuhşa zorlama, seks amaçlı insan kaçakçılığı gibi suçlarla yargılandığı sırada New York'taki cezaevinde intihar ettiği bildirilmişti. 

Sussex Dükü mayısta verdiği röportajda annesinin ölümünü psikolojik olarak kaldıramadığı için sıkıntılarıyla baş etme yöntemi olarak alkol ve uyuşturucuya sığındığını belirtmişti. 

Prens Harry, Apple TV'de yayımlanan "The Me You Can't See" (Göremediğiniz Ben) programında ABD'li televizyon sunucusu Oprah Winfrey'e yaşadığı zorluklara dair son derece samimi açıklamalarda bulunmuştu. 

Archie ve Lilibet Diana isimlerinde iki çocuğu bulunan Prens Harry annesinin ölümüyle başa çıkabilmek için "uyuşturucu kullanmaya istekli olduğunu" ve "bir şeyleri saklamaya çalıştığını" itiraf etmişti. 

Prens Harry, Oprah Winfrey'e şunları söylemişti:

İçki içmeye ve uyuşturucu kullanmaya istekliydim. Kendi hislerimi azaltan şeyleri yapmaya istekliydim.

Sussex Dükü 28 ve 32 yaşları arasındaki hayatını "kabus" diye nitelendirmişti. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail, Mirror, Newsweek

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU