Andrew Garfield neden bu kadar çok Örümcek-Adam filmi çekildiğini açıkladı

Eski Örümcek-Adam oyuncusu, süper kahramanın izleyiciler açısından çekiciliğini asla kaybetmeyeceğini düşünüyor

İnanılmaz Örümcek-Adam (The Amazing Spider-Man) filmlerinin yıldızı Andrew Garfield, Örümcek-Adam karakterinin izleyiciler veya oyuncular için çekiciliğini hiçbir zaman kaybetmeyeceğini düşündüğünü belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

SiriusXM programında konuşan Garfield, Örümcek-Adam'ın asla kaybetmeyeceğini düşündüğü evrensel bir çekiciliği olduğunu söyledi. 

Ünlü aktör programda Örümcek-Adam'ı William Shakespeare'in yarattığı ölümsüz karakterlere benzeterek şunları söyledi:

O tıpkı Hamlet gibi, tıpkı asla Hamletlere ya da Macbethlere doymayacağımız gibi… Baştan aşağı kostümle kaplı tek süper kahraman olduğuna kefilim. Ten rengini, cinsel yönelimini veya başka herhangi bir şeyini görmüyorsunuz. Herkes kendini bu kostüm içinde düşünebilir ve bence evrensel olarak en çok sevilen süper kahraman olmasının sebebi bu. Evet böyle düşünüyorum. Ayrıca Peter Parker'da herkesin kendisini bulabileceği bir sıradanlık var.

Öte yandan uzun süredir Garfield'ın, Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'ta (Spider-Man: No Way Home) rol alacağı iddia ediliyor. Ünlü aktör hakkındaki iddiaları reddetse de hayranları muhtemelen filmi görene kadar buna ikna olmayacak. 

Tom Holland'ın başrolünde yer alacağı Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok, 17 Aralık'ta vizyona girecek. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Cinema Blend

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU