CHP'li vekilin iddiası: İBB'deki İmamoğlu açıklamasına katılım zorunluymuş

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, İBB çalışanlarının yaptığı ve İmamoğlu'nun hedef alındığı açıklamaya katılımın zorunlu tutulduğunu yazdı

İBB çalışanlarının açıklaması ibbtv'den canlı yayınlanmıştı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının dün yaptığı ve İmamoğlu'nun hedef alındığı açıklama, ibbtv'den canlı yayınlanmış, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından da paylaşılmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

CHP İstanbul milletvekili Mehmet Bekaroğlu, o açıklamanın talimatla yapıldığını ve katılımın da zorunlu tutulduğunu iddia etti.

Bekaroğlu'nun ekran görüntüsünü paylaştığı mail'e göre Anadolu Yakası İtfaiye Müdürlüğü'nün resmi yazışma ağından bir çağrı yapıldı. Mail'de "Saraçhane binasındaki havuzbaşında basın açıklaması yapılacaktır. Basın açıklamasına müdür, müdür yardımcısı ve amirlerin katılımı zorunlu olup, durumu müsait olan personel de katılabilecektir" denildi.

 

 

CHP'li Bekaroğlu, bu durumu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

 

Ne olmuştu?

Dün İBB önünde, İBB çalışanları adına bir basın açıklaması okunmuş, açıklamada İmamoğlu hedef alınmıştı.

 

İstanbullulara hizmet etmek vaadiyle yola çıkanları, iftira, karalama, çarpıtma ve yalanları terk ederek hizmet belediyeciliğinin kurumsallaştığı İBB'yi yıpratmaktan, İstanbulluya hizmet eden binlerce İBB emekçisini iftiralarla toplum nezdinde küçük düşmekten vazgeçmeye davet ediyoruz.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU