Gayrimenkul şirketinden iş ilanı: Lüks malikaneyi test edecek kişi aranıyor

Ev avcıları, geniş bahçeleri ve özel havuzu bulunan 8 yatak odalı malikanede konaklama fırsatı elde edebilir

Manor Holcombe'un bulunduğu yer (The Manor Holcombe)

Bir gayrimenkul şirketi, ev avcılarını 3 milyon sterlin (yaklaşık 34,5 milyon TL) değerinde lüks bir kır evinde kalmak için "konak testçisi" pozisyonuna başvurmaya çağırdı.

My Home Move Conveyancing şirketi, başarılı olan adaya Birleşik Krallık'taki Somerset bölgesinde yer alan, George dönemi mimari stildeki, Manor Holcombe isimli malikanede şirketin çevrimiçi taşıma hizmetlerini "teste tabi tutmak" amacıyla üç gün ve iki gece kalması için 500 sterlin (yaklaşık 6 bin TL) ödeyecek.

Sekiz yatak odalı, ikinci dereceden listelenmiş (Birleşik Krallık'ta üç kategoriye ayrılan listeleme sisteminde, özel öneme sahip binaların bulunduğu kategori -ed.n.) evde geniş bahçeler, özel ısıtmalı açık havuz, jakuzi, ağaç ev, oyun alanı, spor salonu ve oyun odası bulunuyor. Ev ve arazisiyle ilgilenen bir personel ekibi de mevcut.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Manor Holcombe'un internet sitesine göre mülk "Michelin yıldızlı bir restorana, bir pub'a ve muhteşem kırsal yürüyüş yollarına yürüyüş mesafesinde" yer alıyor.

Testi yapan kişinin "detaylara önem veren, lüks arayan bir ev avcısı" olması, malikaneye ve firmanın çevrimiçi hizmetlerine dair deneyimlerini My Home Move Conveyancing'e geri bildirmesi gerekli.

İş ilanında, "Eğer her zaman kendi kapalı yüzme havuzunuzda dinlenmeyi hayal ettiyseniz, özel bir oyun odasında bilardo pratiği yapmayı veya gezintiye çıkmak için devasa bir özel bahçeniz olmasını dilediyseniz, o zaman sizden haber almak istiyoruz" dendi.

Başvurular 13 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de kapanacak ve adayların malikanede kalmak için 21-23 Eylül tarihleri arasında müsait olmaları gerekecek.

Baş iş geliştirme sorumlusu Dev Malle, Metro'ya şunları söyledi:

Yeni bir ev satın almak son derece heyecan verici bir deneyim fakat aynı zamanda epey göz korkutucu da olabilir -doğru yasal hizmeti bulmak genellikle zorluğun bir parçası.

İşte bu nedenle, uzmanlığımızı teste tabi tutmak ve ev avcısı adayların çevrimiçi hizmetimizi incelerken biraz da lüksün tadına varmasını, tüm bunları yaparken de para kazanmasını sağlamak istedik.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Tilbe Akan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU