Drake, Kanye West'in henüz yayımlanmamış parçasını sızdırdı

Rap camiasının iki popüler ismi Drake ve Kanye West arasındaki çekişme durulmuyor

Kanye West (solda), Drake'in (sağda) Toronto'daki evinin açık adresini paylaşmış ancak sonrasında gönderisini silmişti (Fotoğraflar: AP)

Kanadalı rapçi Drake, ABD'li rapçi Kanye West'in henüz yayımlanmamış parçasını sızdırarak ikili arasındaki husumeti körükledi. Sızdırılan şarkıda West'in Andre 3000'le işbirliği yaptığı bildirildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Certified Lover Boy" isimli yeni albümünü piyasaya süren Drake, SiriusXM'de yayımlanan Sound 42 radyo programına konuk DJ olarak katıldı. Müzisyen program sırasında West'in henüz yayımlanmamış "Life of the Party" parçasını çaldı.

"Donda" isimli 10. stüdyo albümünü kısa süre önce hayranlarıyla paylaşan West'in söz konusu parçasında şu ifadeleri kullandığı belirtildi:

Virgil ve Drake'i aynı metne koydum/ Arc'teryx markasıyla ya da kıyafetle eşleştirme meselesi değildi/ Az önce bu yetişkin adamlara komik b**larla uğraşmayı bırakmalarını söyledim/ ACG'den tüm ekibi işe alabilirim/ Bu yüzden bana Juanita JCV'ymişim gibi mesaj atmayın

NME'nin haberine göre West, şarkının sonunda Drake'e, "Söyleyin ona benimle oynamasın" diyerek gözdağı verdi. 

İkili arasındaki atışma bir süredir devam ediyor. Drake'in kendi şarkısında West'i hedef almasının ardından West, Drake'in açık adresini paylaşmış ve Drake'in memleketi Toronto'daki devasa reklam panolarını albüm tanıtımı için kiralamıştı.

 

 

Öte yandan Andre 3000, Donda'da yer alacak bir parça için Kanye West'le görüştüklerini fakat sonrasında planların değişmesi nedeniyle şarkının albümden çıkarıldığını söyledi.

TMZ'nin yayımladığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Birkaç hafta önce Kanye, Donda albümüne dahil olmam için bana ulaştı. Annesine müzikal olarak saygı gösterme fikri bana ilham verdi. 2013'te vefat eden anneme atıfta bulunarak Donda konseptine destek vermek bana uygun geldi. Bu kaybı ikimiz de paylaşıyoruz. 

Bununla birlikte West'in önceki hamlelerine Drake'in sert bir yanıt vermesinin ardından atışmanın nereye varacağı merakla bekleniyor.

 

Independent Türkçe, NME, TMZ

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU