Eski Disney yıldızı ilk çıplak sahnesinden sonra nasıl hissettiğini anlattı

Even Stevens ve Kim Possible dizilerinin yıldızı "çaresiz" kaldığını ve sahneyi sadece para için çektiğini söyledi

Christy Carlson Romano ünlü çizgi film Kim Possible'da ana karakteri seslendirmişti (AFP)

Eski Disney yıldızı Christy Carlson Romano ilk çıplak sahnesini çektikten sonra "istismara uğramış, damgalanmış ve korkunç" hissettiğini itiraf etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Shia LaBeouf'la birlikte rol aldığı, Disney Channel'da yayımlanan Even Stevens sitcomunda ün kazanan Romano, YouTube videosunda Disney'den kazandığı tüm parayı nasıl "har vurup harman savurduğuna" dair deneyimlerini anımsadı.

Romano pahalı giysiler ve medyum için milyonlarca doları çarçur ettiğini açıklamasının ardından nihayetinde "oynamak istemediği" filmlerde rol aldığını söyledi.

Bu tür film rollerinden biri çıplak bir sahne içeriyordu ve Romano "bir milyon yıl düşünse böyle bir şey yapacağına inanmayacağını" itiraf etti.

Aktris, "Amerika'nın sevgilisiydim, zihnimde ahlaki açıdan sağlamdım" dedi.

Disney'in büyüsüne inandım, hâlâ inanıyorum. Sonra kendimi epey istismara uğramış, damgalanmış ve berbat hissettim. Elbette artık iyiyim. Size söz veriyorum iyiyim. Bununla barıştım. Ama etkisini bıraktığı bazı gerçekler var.

Romano şöyle devam etti:

Gerçek şu ki bu filmde para için oynadım çünkü yığınla para kazanırken ve her şey yolundayken duyduğum hissiyatı tatmak için her şeyi göze almıştım.

 

 

Romano söz konusu filmin adını vermese de Disney şöhretinin ardından Infected, Blood Circus ve Mirrors 2 dahil bir dizi düşük bütçeli korku filminde rol almıştı. Aktris bahsi geçen filmlerin sonuncusunda çıplak görülmüştü.

Önceki haftalarda Romano, Even Stevens'tan sonra LaBeouf'ın film yıldızı olarak elde ettiği başarıyı bir zamanlar kıskandığını açıklamıştı.

Aktris, "Bütün bu durum bana biraz reddedilmiş hissettirdi" dedi.

İşte LeBeouf, Hollywood'da son derece büyük bir sıçrama yapıyor. Ve işte ben, buradayım. Üniversiteye gitmeyi tercih ettim.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU