Tenet yıldızından filmin sonunu soranlara kaçamak cevap: "Unuttum"

Christopher Nolan'ın kafa karışıklığı yaratan son filminin başrolü kendisine yöneltilen soruları geçiştirdiğini belirtti

Geçen yıl ağustosta vizyona giren Tenet'te John David Washington'ın performansı beğeni toplamıştı (Warner Bros.)

Britanyalı yönetmen Christopher Nolan'ın izleyicileri serseme çeviren son filmi Tenet'in başrol oyuncusu John David Washington, filmin sonuna yönelik kendisine sorulan sorulara kaçamak cevap verdiğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hem ailesinden hem de arkadaşlarından pek çok soru aldığını ifade eden Washington, Collider'a verdiği röportajda şunları söyledi:

'Ah bilirsin işte unuttum. Biliyor musun? Unuttum. Birkaç ay önce sormalıydın. Unuttum' gibi cevaplar verebileceğim zamansal bir lüksüm var. Eğlenceli. Yaptığı şey bu. Filmi birçok görüşe olanak tanıyacak şekilde kurdu.

Denzel Washington'ın oğlu kendisine yöneltilen soruları açıklamak yerine görünüşe göre unuttuğunu söyleyerek geçiştiriyor. 

Washington, Tenet olarak bilinen gizemli bir organizasyonun işe aldığı gizli bir ajanı canlandırmıştı. Filmde Robert Pattinson'ın oynadığı bir diğer ajan Neil'in yardımıyla Washington'ın karakteri zaman manipülasyonu tekniğini kullanarak III. Dünya Savaşı'nı önlemeye çalışıyor. 

Nolan'ın diğer filmleri gibi Tenet de karmaşık anlatım biçimi nedeniyle izleyicilerin kafasını epey karıştırmış ve pek çok teorinin ortaya atılmasına neden olmuştu.

 

Independent Türkçe, Collider, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU