Abdulkadir Selvi'den "Hocam Türkiye'ye dön artık" açıklaması

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 2013'te Fetullah Gülen'e yönelik yazdığı "Hocam Türkiye'ye dön artık" başlıklı yazısı için, "FETÖ’yü ABD’nin kontrolünden çıkarmak için yazılmıştır" açıklamasını yaptı

Fotoğraf: YouTube

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, 9 aralık 2013'te Yeni Şafak’ta Fetullah Gülen için yazdığı “Hocam Türkiye'ye Dön Artık” başlıklı yazısı üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Yazısında Gülen için, "Peygamberimiz'in vefatından sonra Hazret-i Ebubekir"in gösterdiği dirayete benzer bir şekilde dönüp başımıza gelseniz hocam. Sizin orada olmanız bazı komplo teorilerine de yataklık ediyor. Ne olur hocam, gün bu gün. İş şirazesinden çıkmak üzere. Türkiye'ye dönün artık" ifadelerini kullanan Selvi,  Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

9 Aralık 2013 tarihli, 'Hocam Türkiye’ye dön artık' başlıklı yazım Sayın Erdoğan’ın 15 Haziran 2013 tarihinde yaptığı Türkiye’ye dön çağrısından sonra FETÖ’yü ABD’nin kontrolünden çıkarmak için yazılmıştır. FETÖ, Türkiye’de olsa bugün yeri cezaevi olurdu, Pensilvanya değil.

 

Abdulkadir Selvi'nin 'Hocam Türkiye’ye dön artık'  başlığıyla Yeni Şafak'ta yayımlanan yazısına BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU