Spider-Man: No Way Home'un resmi ürünleri yeni Örümcek-Adam filmine dair ipucu veriyor

Hayranlar filmin konusuyla ilgili ipuçlarını kaçırmıyor

Jake Gyllenhaal'un canlandırdığı Mysterio, Örümcek-Adam'ın kimliğini açığa çıkararak Evden Uzakta'da tüm dünyayı şaşkına uğratmıştı (IMDb)

Yeni Spider-Man filminin ürünleri hayranlara filmden ne bekleyeceklerine yönelik bazı ipuçları veriyor.

Oyuncu kadrosuyla ilgili bazı heyecan verici duyurular hariç Spider-Man: No Way Home'la ilgili pek bir şey bilinmiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel filme dair ser verip sır vermiyor ve filmin aralıkta vizyona girecek olmasına rağmen henüz herhangi bir görüntü ya da fragman yayımlamadı.

Bununla birlikte aralarında Dr. Octopus (Alfred Molina) ve Electro'nun (Jamie Foxx) bulunduğu serinin eski karakterlerinin de filmde görüleceği düşünüldüğünde filmin çoklu evren macerası olacağı neredeyse kesinleşti.

Neyse ki hayranlar için filmin iki yeni tanıtım tişörtünün görüntüleri Twitter'da ortaya çıktı. Bu tişörtler filmin ilk spoiler'ı olarak yorumlanabilir. Söz konusu spoiler Jake Gyllenhaal'un canlandırdığı Mysterio'nun, mezardan yaydığı videoyla Örümcek Adam'ın Peter Parker olduğunu ortaya çıkardığı önceki film Örümcek-Adam: Evden Uzakta'nın (Far From Home) sonuyla bağlantı kuruyor.

Görünüşe göre bu bomba haber dünyayı iki kampa ayıracak: Mysterio'ya inananlar ve inanmayanlar. Tişörtlerin birinde "Mysterio'ya inanıyoruz" ifadesi yer alırken, diğerinde "Harikasın Peter Parker" yazıyor.

 

 

Bu, Parker'ın daha çok uğraşmasına rağmen film boyunca süper kahraman kimliğini inkar edeceğini gösteriyor. Filmdeki kötü karakterlerin gözlerini genç adamdan ayırmayacak olması da cabası. Bahsi geçen ipucu Mysterio'ya sadık kişilerin bir tür tarikat oluşturacağını da ima ediyor gibi görünüyor, ki muhtemelen bu Spidey için iyi bir haber olmayacak.

Spider-Man: No Way Home 17 Aralık'ta vizyona giriyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU