Jason Momoa çocuklarının oyuncu olmasını neden istemediğini açıkladı

Ünlü aktör çocuklarının eğlence sektörüne girmesini önlemek için "elinden geleni yapacağını" söyledi

Jason Momoa 2018 yapımı Aquaman'le ilk solo süper kahraman filmini çekmişti (IMDb)

Aquaman yıldızı Jason Momoa çocuklarının kendisini örnek alarak oyuncu olmalarını istemediğini açıkladı. Modellik ve oyunculuk yapmaya genç yaşta başlayan 42 yaşındaki aktör çocuklarını eğlence sektörüne girmekten caydırmaya çalışacağını söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ET'ye verdiği röportajda ünlü oyuncu çocuklarından birinin halihazırda oyunculuğa ilgi duyduğunu ancak hırsını teşvik etmek için herhangi bir şey yapmadığını söyledi. Çocukları eğlence sektörünün dışında tutmak için "elinden geleni yapacağını" belirten Momoa şu ifadeleri kullandı:

Hikaye anlatıcılığını, teatral şeyleri, yönetmenliği ve film yapımcılığını seviyorum ama bilirsiniz onların gerçekten başka şeylere yönelmesini istiyorum. Eğer gerçekten istiyorlarsa belki. Ama oyunculuk yapmalarını istemiyorum. Yapması çok zor ve bu baskıyı hissetmelerini istemiyorum. Ben dayanıklı biriyim, üstesinden gelebilirim ama sevdiğim birini dahil etmek istemem.

Momoa ve oyuncu eşi Lisa Bonet'in Lola (14) ve Nakoa Wolf (12) isimli iki çocuğu var

 

hbo.jpg
Momoa, Game of Thrones'da canlandırdığı Khal Drogo karakteri sayesinde büyük bir çıkış yakalamıştı (HBO)

 

DC Evreni'ne 2016'da canlandırdığı Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman'le giren Momoa'nın yeni filmi Aquaman 2'nin 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, ET, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU