Kraliyet yazarı: Meghan Markle çok istese de Barack Obama'nın doğum gününe davet edilmedi

Eski ABD Başkanı'nın doğum günü partisinde pek çok ünlü isim yer almıştı

Meghan Markle'la 2018'de evlenen Prens Harry 2017'de Barack Obama'yla Toronto'da tekerlekli sandalye basketbol turnuvasını takip etmişti (Fotoğraflar: AFP - Reuters)

Kraliyet uzmanı Angela Levin, Meghan Markle'ın eski ABD Başkanı Barack Obama'nın 60. yaş gününe katılmayı "çok istese de" davetliler listesinde yer almadığını iddia etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sussex Dükü ve Düşesi, Obama'nın Martha's Vineyard adasındaki lüks tatil evinde düzenlediği kutlamaya katılmadı. Doğum günü partisinde John Legend, Chrissy Teigen, Gayle King, George Clooney, Jay-Z ve Beyoncé gibi ünlüler yer aldı.

"Harry: Biography of a Prince" (Harry: Bir Prensin Biyografisi) isimli kitabın yazarı Levin, Barack ve Michelle Obama'nın 475 kişilik davetiye listesine Harry ve Meghan çiftini eklemediğini öne sürdü. 

The Sun'a konuşan Levin şu ifadeleri kullandı:

Bana, Meghan'ın katılamayacağını söylemesine rağmen Obama'nın partisinde özel konuk olmayı çok fazla istediğini söylediler. Ama gerçek şu ki Harry ve Meghan orijinal listede hiç yer almadı bile.

Levin, Obama çiftinin Kraliçe II. Elizabeth'e saygılarından ötürü Sussex Dükü ve Düşesi'yle yakın görünmek istemediğini dile getirdi. Kraliyet uzmanı, Barack ve Michelle Obama'nın Prens William ve Kate Middleton'ı yakın görünmeyi tercih edeceğini söyledi. 

Cambridge Dükü William'ın, kardeşi Harry ve Meghan Markle'la ciddi gerginlikler yaşadığı iddiaları medyaya yansımıştı

Öte yandan Page Six'e konuşan kaynaklarsa Harry ve Meghan çiftinin kızları Lilibeth'in henüz iki ay önce dünyaya gelmesi nedeniyle yıldızlarla dolu partiye katılma niyetinde olmadığını söyledi. 

Hem Barack Obama'nın hem de Meghan Markle'ın doğum günü 4 Ağustos. 

Markle 40. yaş gününde verdiği röportajda şunları söylemişti:

40'ıma bastığım için 40 arkadaşımdan 40 dakikalarını işgücüne dönen bir kadına akıl hocalığı yapmak için ayırmalarını istiyorum. Bence hepimiz böyle bir hizmet için 40 dakika harcarsak dalgalanma yaratabiliriz.

 

Independent Türkçe, The Sun, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU