Nicole Kidman oynadığı seks sahneleri hakkında eşi Keith Urban'ın ne düşündüğünü anlattı

Ünlü oyuncu eşine dair, "Gerçekten ne yaptığıma dair pek bir şey bilmiyor" dedi

Nicole Kidman 2018'de Time'ın belirlediği dünyanın en etkili 100 ismi arasında yer almış ve isimleri kutlamak için düzenlenen törene eşi Keith Urban'la birlikte katılmıştı (AP)

Hollywood'un en ünlü aktrisleri arasında yer alan Nicole Kidman, eşi Keith Urban'ın seks sahnelerine nasıl tepki verdiğini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

People'ın haberine göre pazartesi Daily Pop programına katılan 54 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Eşim bir sanatçı bu yüzden her şeyi anlıyor ve karışmıyor. Yapımı en sonunda, düzenlenmiş haliyle görüyor. Senaryo okumuyor, gerçekten sette ne olup bittiğini bilmiyor. Onun da kendini tamamen kaptırdığı bir kariyeri var.

Kidman bu ifadelerinin ardından gülerek şunları ekledi:

Gerçekten ne yaptığıma dair pek bir şey bilmiyor.

Kidman, 53 yaşındaki Grammy ödüllü müzisyenle 2006'da evlenmişti. Çiftin Sunday ve Faith isimlerinde iki kızı bulunuyor. 

Page Six'in bildirdiğine göre Kidman geçen yıl nisanda eşiyle birlikte aile ve iş hayatını iyi bir şekilde dengeleyebildiğini şu ifadelerle anlatmıştı:

Aileyi bir arada tutmak için geliştirdiğimiz bir sistem var. Keith turneye çıkmadığında çok daha kolay oluyor. Gelecek yıl turneye çıkacak, ben o kadar fazla çalışmıyorum. Kelimenin tam anlamıyla dengesiz bir hal alacak ama bunu değiştireceğiz. Cevaplara sahip değiliz ama bildiğimiz tek şey ilişkimizi tehlikeye atmayacağımız.

 

Independent Türkçe, People, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU