Kanye West, Kim Kardashian'ın kendisine "hâlâ aşık olduğunu" öne sürdü

Rapçinin 10. stüdyo albümü birkaç kez ertelendi

Kim Kardashian ve Kanye West'in 4 çocuğu var (AFP)

Kanye West, bir Donda etkinliğinde tanıtılan yeni parçasında Kim Kardashian'ın kendisine karşı hâlâ bir şeyler hissettiğini öne sürdü.

Rapçi perşembe günü (5 Ağustos), Atlanta'daki Mercedes-Benz Stadyumu'nda Donda'nın ikinci dinleme partisini düzenledi ve 10. stüdyo albümünde "Lord I Need You" adını alacağı düşünülen yeni şarkısını sundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şarkı, çiftin devam eden boşanma sürecine atıfta bulunuyor.

West şarkısında, albüm için yaptığı her iki dinleme etkinliğine de Kardashian'ın çocuklarıyla katılmasına gönderme yapıyor gibi görünerek rap yaparken "Zaman ve mekan bir lüks / Buna rağmen bana hâlâ aşık olduğunu göstermek için buraya geldin" ifadelerini kullandı.

Ayrıca "Love Unconditionally" şarkısının güncellenmiş sözlerini de ilk kez paylaşan West, "Ailemi kaybediyorum" şeklindeki orijinal cümlelerini "Tüm ailemi kaybediyorum / Sevgilim, bana geri dön" olarak değiştirdi.

Şarkının sözlerinin kalanındaysa şunlar yer alıyor:

Bana bağırıyor / Tatlım, neden terk ediyorsun? / Sevgilim, nasıl terk edebiliyorsun? / Bu gece geri dön bebeğim / Bu gece geri dön lütfen sevgilim / Sevgilim, nasıl terk edebiliyorsun?

West'in hayatını kaybeden annesinin adını taşıyan Donda, birçok erteleme yaşadı. En son 23 Temmuz'da piyasaya sürülmesi planlansa da albüm asla yayımlanmadı.

Daha sonra albümün 6 Ağustos Cuma çıkacağı söylendi fakat bu haberin yazıldığı esnada albüm hâlâ çıkmadı.

Donda, West'in 2019'daki gospel tarzı albümü Jesus Is King'ten ve Kardashian'ın 6 yıllık evlilikten sonra şubatta açtığı boşanma davasından bu yana çıkaracağı ilk albüm.
 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU