Daniel Radcliffe: Şöhretin beni mahvetmemesine şaşırıyorlar

Geçen hafta 32 yaşına giren aktör pek çok kişinin şöhretle baş edebildiğini düşündüğünü söyledi

Daniel Radcliffe 2020 yapımı Pretoria'dan Kaçış'ta (Escape from Pretoria) başrol oynadı (AP)

J.K. Rowling'in aynı isimli romanlarından uyarlanan Harry Potter filmlerinde büyücülük evreninin baş karakteri Harry'yi canlandıran Daniel Radcliffe çocuk yaşta şöhret olmanın zorluklarına dair konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mirror'ın haberine göre geçen hafta 32 yaşına basan oyuncu bu yaşa kadar işleri daha fazla berbat etmediği için başkalarının epey şaşırdığını ifade etti. 

Ünlü aktör şu ifadeleri kullandı:

Diğerlerinin benim nasıl biri olacağıma dair beklentilerinin çok düşük olduğunu önceden biliyordum. Bu harika çünkü bu beklentileri her zaman aşma ihtimali oluyor. Bir defasında bir filmde görüntü yönetmeniyle yemek yiyordum ve başıma gelen bir olayı eğlenceli bir şekilde anlattım. Hikayenin sonuna geldiğimde bana bakıp, 'İşleri nasıl daha fazla berbat etmiyorsun?' dedi.

Küçük yaşta şöhreti yakalayan Macaulay Culkin ve Justin Bieber gibi isimler bağımlılıkla ve tutuklanmayla sonuçlanan skandallar yaşamıştı. Radcliffe de uzun süre alkolle yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelse de büyük bir skandala karışmadı. 

Oyuncu ailesinin kendisine bu süreçte çok destek olduğunu ifade etti. 

Harry Potter ekibinin 4 Kasım'da film serisinin 20. yılını kutlamak için bir araya gelebileceğine dair iddialara yönelik Radcliffe daha önce verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

Şu anda Dominik Cumhuriyeti'ndeyim, film çekiyorum ve sonrasında meşgul olacağım, yıl sonuna kadar ufak tefek şeylerle uğraşacağım. Bu nedenle bilmiyorum, böyle bir kutlama olacağından emin değilim.

 

Independent Türkçe, Mirror, Wion

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU