Harry Potter'ın Luna'sı; Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson'dan korktuğunu söyledi

Evanna Lynch, "Onlarla yapacağım konuşmaları prova ederdim" dedi

Evanna Lynch'in canlandırdığı Luna Lovegood, Harry Potter evreninde Ravenclaw binasında yer alırken Radcliffe ve Watson'ın karakterleri Gryffindor binasındaydı (Fotoğraflar: AP)

Evanna Lynch, Harry Potter'daki rol arkadaşları Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson'dan "korktuğunu" söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Luna Lovegood'u canlandıran İrlandalı aktris seriye 2007'de vizyona giren Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı (Harry Potter and the Order of the Phoenix) adlı 5. filmle katılmıştı.

29 yaşındaki Lynch, sete gitmeden önce çok gergin olduğunu ve çocuk başrol oyuncularıyla yapacağı "konuşmaların provasını yaptığını" açıkladı.

Us Weekly'ye konuşan Lynch, "O kadar büyük bir Harry Potter hayranıydım ki üçünün yanında çok gerilip onlardan korkuyordum" dedi.

Eskiden sete giderken arabada onlarla yapacağım konuşmaların provasını yapardım. Ve elbette konuşmalarımız hiç de prova ettiğim gibi gelişmezdi.

Hermione Granger'ı canlandıran Watson için Lynch, "Bana her zaman çok iyi davrandı ve beni tanımak ve kendimi evimde hissetmemi sağlamak için uğraştı, ki böyle bir şeyin ondan gelmesi çok büyük bir şeydi" dedi.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011) (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2) filminin çekimlerinin son gününe dair Lynch şunları söyledi:

Neşe ve mutluluğun yanı sıra biraz da hüzün havası vardı. Büyük ölçüde hoş duygulardı.

 

1.jpg
Evanna Lynch, 'Harry Potter'da Luna Lovegood rolünde (Warner Bros pictures)

 

Lynch şunları ekledi:

Sona ermesine hazır değildim, o yüzden sanki sette başka bir günmüş gibi davrandım. Elbette ağladım ama ofiste yapımcılara veda etmeye gidene kadar ağlamamıştım. Bana göre tam da 'Ah, bu yolculuk sona eriyor' anı gibiydi.

Draco Malfoy'u canlandıran Tom Felton kısa süre önce Watson'la aralarında muhtemel bir ilişki olup olmadığına dair hayranların spekülasyonlarından doğan kafa karışıklığına açıklık getirmişti.

İkili film serisi sona erdikten sonra da arkadaş kalsa da hayranlar uzun zamandır oyuncuların bu süre zarfının bir kısmını flört ederek geçirdiğini düşünüyor.

Entertainment Tonight'a konuşan aktör, "Uzun zamandır çok yakın olduğumuza göre bir bağımız var” demişti.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU