Harry Potter oyuncusu "keşke" dediği sahneyi paylaştı

Luna Lovegood'u oynayan Evanna Lynch kitaplarda olan ancak filmde yer almayan ve canlandırmak istediği sahneleri açıkladı

Evanna Lynch'in canlandırdığı Luna Lovegood ilk olarak Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nda ortaya çıkıyor (Warner Bros.)

J.K. Rowling'in aynı isimli kitaplarından uyarlanan Harry Potter film serisinde Luna Lovegood karakterini canlandıran Evanna Lynch, filmde yer almayan ancak olmasını dilediği kısımları anlattı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Verdiği yeni röportajda ünlü oyuncu Harry Potter kitaplarındaki en sevdiği bölümlerden bahsetti. 

Screen Rant'in haberine göre Lynch, Harry Potter ve Melez Prens'te (Harry Potter and the Half-Blood Prince) Harry ve Luna'nın Hogwarts Express'inde yaptığı sevimli konuşma anını canlandırmayı istediğini söyledi. 

Lynch şu ifadeleri kullandı:

Luna, 'Ah, insanlar bizimle arkadaş olmanı değil daha havalı arkadaşlarının olmasını bekliyor' gibi bir şey söylüyor. Harry de, 'Sen havalısın' diyor ve Luna da, 'Ah, teşekkür ederim, bu gerçekten hoş' diyor. Bu anın önemli olduğunu düşünüyorum. Luna kendisiyle çok barışık ve ne olursa olsun kendini kabul eden biri, ama arkadaşlarını gerçekten önemsiyor. Gerçekten hassas bir kalbi var.

Sahne filmde yer almasa da oyuncu bu bölümün Luna'nın kişiliğini epey aydınlattığını düşünüyor. 

Lynch, Hogwarts Express'inde geçen bir başka önemli bölümden daha bahsetti.

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı (Harry Potter and the Order of the Phoenix) kitabında geçen ancak filmlerde yer almayan kısımda bu kez Luna'yla birlikte Ron bulunuyor. Ron Weasly, Gregory Goyle'a dair bir şaka yaparken Luna histerik bir kahkaha atıyor. 

Lynch söz konusu bölüme dair şunları söyledi:

Herkes, 'Onun nesi var?' diye düşünüyordu. Tuhaf olmayı gerçekten çok iyi anlıyorum. Keşke bunu yapabilseydim. Çok eğlenceli olurdu.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Insider

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU