Lüks otelde dehşet: Timsah genç bir kadını okyanusa doğru çekti

"Eğer arkadaşlarımla birlikte plajın yanındaki avluda oturmasaydık, zavallı kız ölmüş olacaktı"

Otel sözcüsü, timsah saldırısına uğrayan genç kızın yetkililer tarafından uyarıldığını söylerken, şikayette bulunan müşteri de otel çalışanlarını yavaş davranmakla suçladı (Unsplash)

Meksika'daki Marriott otellerinden birinde kalan bir ziyaretçi, yaşadığı korkunç deneyimi anlattı.

Natalie adlı müşteri, Marriott Puerto Vallarta Resort & Spa'daki konaklama deneyimini seyahat uygulaması TripAdvisor üzerinden değerlendirirken, arkadaşlarıyla başına gelen travmatik bir olay nedeniyle otele 1 yıldız verdi.

Müşteri yorumunda yemek ve oda servislerinin çok iyi olduğunu belirttikten sonra, "Oteli başkalarına tavsiye etmememin tek bir nedeni var. Arkadaşlarımla genç bir kızı en az 3,5 metrelik bir timsahtan kurtarmak zorunda kaldık" ifadelerine yer verdi.

27 Temmuz'da 18 yaşındaki Kiana Hummel, arkadaşıyla tatile gittiği otelin özel plajında gece yarısı denize girmek üzereyken bir timsahın saldırısına uğramıştı.

Hummel'ı dizinden ısıran timsah, genç kızı okyanusa doğru sürüklemeye başlamıştı. Bunun üzerine timsaha vuran kız, hayvanın bir süre geri çekilmesini sağlasa da, timsah kısa sürede tekrar saldırıya geçerek bu sefer kızın öteki bacağını ısırmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Natalie, olayı gördüğünü söyleyerek "Eğer arkadaşlarımla birlikte plajın yanındaki avluda oturmasaydık, zavallı kız ölmüş olacaktı" dedi.

TripAdvisor kullanıcısı, arkadaşlarıyla birlikte kızı timsahın ağzından kurtardıklarını söyledi. Kanamayı durdurmaya çalıştıklarını ve ambulansı aradıklarını söyleyen Natalie, otel çalışanlarının beklediğinden ağır davrandığını da ekledi.

Otele çağrıda bulunan Natalie "Bu timsah bir canavar ve istediğini alana kadar sahillerinize yeniden gelecek. Misafirlerinizden birini öldürmeden önce bir şeyler yapın" dedi.

Otelin sözcüsüyse, "Bizimle birlikte geçirdiğiniz sürede yaşadığınız tatsız deneyimden ötürü üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan yetkili, "sahilde uygun uyarı işaretlerinin, kırmızı bayrakların ve gece devriyelerinin bulunduğunu" öne sürdü.

Sözcü, "Marriott görevlilerinden birinin Kiana'yı günbatımından sonra okyanusta yüzmenin tehlikeli olduğuna dair uyardığını ve bu devriye görevlisinin de kurtarma çalışmalarına katıldığını" iddia etti.

Yetkili, görevlinin telsizden ambulans anonsu geçtiğini ve sağlık ekiplerinin dakikalar içinde otele geldiğini de sözlerine ekledi.

Daha sonra sahilde bir uyarı işaretinin bulunduğu anlaşıldı. Fakat tabelanın boyutunun küçük olduğu, gece aydınlatılmadığı ve uyarıların çoğunun İspanyolca yazıldığı belirtildi.



Independent Türkçe, Business Insider, ABC 7

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU