Aquaman 2'nin yapımcısı: Johnny Depp hayranlarının çabası Amber Heard'ü etkilemedi

Peter Safran filme öncelik vererek hareket ettiklerini söyledi

Heard, 2018'de vizyona giren Aquaman'de Mera karakterini canlandırmıştı (Warner Bros)

Aquaman and the Last Kingdom'ın yapımcısı Peter Safran, Johnny Depp'in hayranlarının Amber Heard'ün filmden atılması için yaptığı kampanyaya dair konuştu.

Deadline'ın haberine göre Safran şu ifadeleri kullandı:

Dürüst olmak gerekirse sırf hayranlardan gelen baskıya tepki vereceğimizi sanmıyorum. Film için en iyisini yapmanız gerekir.

Safran, Heard'ün filmde yer alması gerektiğini düşündüklerini ifade etti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard, Depp'in The Sun'a açtığı iftira davası nedeniyle karşı karşıya gelmişti. Depp kendisini "eşini döven biri" diye niteleyen gazeteyi mahkemeye vermiş ve asıl şiddete uğrayanın kendisi olduğunu iddia etmişti. 

Depp'in hayranları söz konusu dava nedeniyle Heard'ün yapımdan kovulduğunu ve yerine bir başkasının getirileceğini öne sürmüştü. Aktrisin filmin kadrosundan çıkarılması için imza kampanyası düzenleyenler de olmuştu.

Hakkındaki iddiaları geçen yıl verdiği röportajda yanıtlayan Heard, sosyal medya kampanyalarının "gerçeklikle hiçbir alakasının olmadığını" söylemişti

James Wan'ın yönetmen koltuğunda oturacağı ve Jason Momoa'nın filme ismini veren karakteri canlandırağı Aquaman 2'nin 16 Aralık 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Deadline, Comicbook

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU