Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında PSV'ye 2-1 yenilerek elenen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda St. Johnstone ile karşılaşacak

Fotoğraf: AA

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Hollanda ekibi PSV Eindhoven'a 2-1 yenilerek, organizasyona veda etti.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda PSV Eindhoven'a iki maçta da mağlup oldu. Hollanda'daki ilk maçta rakibine 5-1 yenilen sarı-kırmızılılar, taraftarının önünde oynadığı ikinci müsabakada da sahadan yenik ayrıldı.

Avrupa'da yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndan devam edecek sarı-kırmızılı ekip, bu turda İskoçya ekibi St. Johnstone ile karşılaşacak.

Fatih Terim: Hiç pozisyon vermeden gol yedik

PSV maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, takımının ilk 30 dakikalık performansından memnun olduğunu dile getirerek, "Özellikle iki takımın ilk 30-35 dakikasından çok memnunum. Yüksek tempoda bir oyun, baskı denedik. Başarılı da olduk" dedi.

Pozisyon vermeden ilk yarıyı 1-0 geride kapattıklarını ifade eden Terim, "Hiç pozisyon vermeden gol yedik. İlk yarı pozisyona sokmadık ama içeri 1-0 yenik girdik. Sonrasında da bir taçtan gol yedik. Demek ki konsantre eksikliğimiz var" diye konuştu.

Terim sözlerini şöyle sürdürdü:

10 kişi kalınca rakip daha rahat oynadık, gol de bulduk. Tur ile ilgili fazla şansımız yoktu. 7 Eylül'e kadar bazı oyuncular için karar vereceğimiz zaman dilimi. İyi futbol oynayan bir takım haline geleceğiz.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU