How I Met Your Mother'ın yaratıcıları en çok hangi bölümleri seviyor?

Carter Bays ve Craig Thomas'ın favori bölümleri dizinin kırılma anlarında yer alıyor

How I Met Your Mother'ın yapım aşamasındaki spin-off'u How I Met Your Father'da ilk diziden birçok detayın yeniden kullanılabileceği düşünülüyor (CBS)

Televizyon tarihinin en popüler komedi dizileri arasında yer alan How I Met Your Mother'ın yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas, dizinin en çok dönüm noktalarında yer alan bölümlerini seviyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bays ve Thomas dizide komedi unsurunun ön plana çıktığı kısımları değil, karakterlerin kişiliklerini ve önemli yaşam tecrübelerini yansıtanları daha çok seviyor. 

Screen Rant'in haberine göre Thomas'ın en sevdiği bölüm birinci sezonun finali. "Come On" isimli bölümde Ted nihayet Robin'le bir araya gelirken Lily ve Marshall'ın arası fena halde bozulmuştu. 

Thomas, ilk sezon finalinin hem hüzünlü hem de mutlu öğeler barındırması nedeniyle bir biçimde hayatı yansıttığını düşünüyor. 

 

1.jpg
(CBS)

 

Bays'in en çok sevdiği bölümse 9. sezonda yer alıyor. "How Your Mother Met Me"de Tracy'nin son 8 yıldaki hikayesi ve Ted'le Barney ve Robin'in düğününde tanışması ekranlara gelmişti.

 

5.jpg
(CBS)

 

How I Met Your Mother'ın az da olsa dizinin yaratıcılarının New York'taki arkadaşlıklığına dayandığı düşünüldüğünde seçimleri pek de şaşırtıcı görünmüyor. Bays ve Thomas komedinin bir miktar geri plana çekildiği hüzünlü veya duygusal bölümleri tercih ediyor. 

İlk kez 2005'te yayımlanmaya başlayan dizi 2014'te sona ermişti. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU