Mel Gibson, Britney Spears'a yaşadığı çöküşün ardından "Tanrı'ya dönmesini" söylemiş

Spears'ın eski antrenörü ve arkadaşı şarkıcının 2008'de yaşadığı zihinsel problemlere dair konuştu

Mel Gibson (sağda) ve Britney Spears 2000'lerin başlarında geçirdikleri zor zamanlarda birbirlerine destek olmuşlardı (Fotoğraflar: AP)

ABD'li ünlü popçu Britney Spears'ın 2008'de yaşadığı zihinsel çöküntünün ardından Mel Gibson'la görüştüğü ve Gibson'ın ona "Tanrı'ya dönmesini" ve "Hıristiyanlığın kendisini kurtarabileceğini" söylediği iddia edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Spears'ın eskiden yakın arkadaşlarından biri olan Sean Philip, şarkıcının yaşadığı travmaya ve vasiliğine dair açıklamalarda bulundu. 

Müzisyenin daha önce antrenörlüğünü yapan Philip, zihinsel problemler yaşamasının ve bunların kamuoyuna yansımasının ardından birçok kişinin Spears'a destek vermek için ona ulaştığını söyledi. 

The Sun'a röportaj veren Philip şu ifadeleri kullandı:

Mel Gibson'ın bu isimlerden biri olduğunu, ona Hıristiyanlığın onu kurtaracağını ve Tanrı'ya dönmesini söylediğini hatırlıyorum.

Her şey fazlasıyla gerçeküstüydü.

Şarkıcının eski antrenörü Spears'ın o dönem çok fazla çalıştığını ve tükendiğini ifade ediyor. 

Spears'ın yaklaşık üç hafta önce vasiliğinin kaldırılması için açtığı davada verdiği ifade büyük yankı uyandırmıştı. Spears vasilik sürecinde istismara maruz kaldığını ve vasilerinin hapse girmesi gerektiğini söylemişti. Müzisyenin yaşadığı çöküntü nedeniyle serveti ve kişisel yaşamının idaresi mahkeme kararıyla babası Jamie Spears'a verilmişti. 

Spears kısa süre önce Instagram'da yaptığı paylaşımdaysa vasiliğin "hayallerini öldürdüğünü" söyledi. Şarkıcı paylaşımında babasını, kız kardeşini ve kendisini eleştirenleri hedef aldı. 

Ünlü şarkıcı vasilik kalkana kadar sahneye çıkmayacağını ve kız kardeşinin katıldığı törenlerde kendi şarkılarını seslendirmesinden hoşlanmadığını belirtti.

 

 

Spears ayrıca, "İhtiyacın olduğunda seni kimin görmezden geldiğini ve soru sormadan sana kimin yardım ettiğini asla unutma" ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe, The Sun, Sputnik International

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU