Hugh Jackman'dan şifreli Instagram gönderisi: Wolverine'in dönüşüne dair ipuçları veriyor

Hayranlar Jackman'ın başrolü oynadığı Logan'ın Marvel Sinematik Evreni'ne girebileceğini düşünüyor

Hugh Jackman bir dizi şifreli Instagram gönderisinde X-Men'deki Wolverine rolüne dönüşe dair ipuçları verdi.

Avustralyalı aktör, daha önce X-Men serisindeki 9 filmde mutantı canlandırmış ve 2017 yapımı Logan'ın ardından karakterden emekli olmuştu.

Öte yandan Jackman dün, role geri döndüğünü kuvvetle ima eden bir çift görüntünün yer aldığı bir Instagram hikayesi paylaştı.

İlki, Wolverine pençesinin Boss Logic çizimiydi, ikincisiyse Jackman'ın, Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) yönetimini üstlenen Marvel Stüdyoları patronu Kevin Feige'le birlikte yer aldığı bir fotoğraftı.

X-Men'in fikri mülkiyet hakları 2019'daki Disney-Fox birleşmesinin ardından şu anda Disney ve Marvel Stüdyoları'nın kontrolünde. İleride MCU'yla bağlantılı bir X-Men filmi görmek hayli mümkün.

Bununla birlikte “4. Aşamadaki" MCU filmlerinin tam listesi halihazırda açıklandığı için 2024 veya 2025 yılına kadar herhangi bir X-Men filminin vizyona girmesi pek olası değil. 

Bazı hayranlar Instagram hikayesinin, Doctor Strange in the Multiverse of Madness'taki kısa bir sahneyle daha küçük bir dönüşe işaret edebileceğini öne sürdü. 

 


Jackman yaşlandığı için rolden ayrıldığını belirtse de karakteri canlandırma tarzı hayranlar arasındaki büyük popülerliğini koruyor.

MCU'nun, Marvel uyarlamalarında yer alan ama MCU dışında kalan karakterleri geri getirdiği biliniyor: Örneğin Alfred Molina, Örümcek Adam 2 (Spider-Man 2) filminin kötü adamı Otto “Doktor Octopus” Octavius'u bu yıl Spider-Man: No Way Home'da yeniden canlandıracak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren:  Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU