BTS'in Louis Vuitton defilesi nasıl izlenebilir?

Ünlü K-pop grubu, Louis Vuitton'un Sonbahar-Kış 2021 koleksiyonunu tanıtacak

Ünlü moda markası, BTS'in uluslararası elçisi olduğunu, "Louis Vuitton, BTS'le yeni bir yolculuğa çıkmayı dört gözle bekliyor" ifadeleriyle duyurmuştu (Twitter/@bts_bighit)

Albüm ve şarkılarıyla rekor üstüne rekor kıran BTS, ünlü Fransız moda markası Louis Vuitton'ın yeni koleksiyonunu tanıtacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Louis Vuitton, popüler K-pop grubunun markanın uluslararası elçisi olacağını nisanda duyurmuştu. 

Metro'nun haberine göre grubun üyeleri RM, Jin, Jimin, Jungkook, V, J-Hope ve Suga modacı Virgil Abloh'un tasarımlarını taşıyacak. 

Defile Güney Kore'nin başkenti Seul'de gerçekleştirilecek. Pop yıldızlarının podyuma çıkacağı etkinlik Louis Vuitton'ın Twitter hesabından canlı olarak yayımlanacak. Yarın düzenlenecek defile Türkiye saatiyle 13.00'da başlayacak. 

 

 

BTS'in defilede performans sergileyip sergilemeyeceği bilinmese de Dynamite ve Butter gibi son dönemde büyük yankı uyandıran şarkılarını seslendirmesi şaşırtıcı olmaz. 

Öte yandan BTS'in Britanyalı şarkıcı Ed Sheeran'la yaptığı işbirliği de hayranların merakla beklediği gelişmelerden bir diğeri. Rolling Stones, "Permission to Dance" isimli parçanın 9 Temmuz'da piyasaya sürülecek CD'de yer alacağını aktarmıştı. 

 

Independent Türkçe, Metro, Rolling Stones

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU