Harry Potter filmlerinin Ginny'si: Umarım serinin devamı gelmez

Ginny Weasley'i canlandıran Bonnie Wright, film serisinin olduğu gibi bırakılmasını tercih ettiğini söyledi

Ünlü oyuncu yeniden düzenlenen Büyücülük Dünyası koleksiyonunu görmek için kısa süre önce Warner Bros. Studios Tour Hollywood'u ziyaret etti (Warner Bros. Studios Tour Hollywood)

J. K. Rowling'in romanlarından uyarlanan Harry Potter filmlerinde Ginny Weasley karakterini canlandıran Bonnie Wright serinin olduğu gibi kalması gerektiğini düşündüğünü söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Seride Draco Malfoy karakterine hayat veren Tom Felton kısa süre önce büyücülük evrenine dönmekten memnuniyet duyacağını belirtse de Wright orijinal filmlerin büyüsünün olduğu gibi bırakılmasının daha hayırlı olacağını belirtiyor. 

People'a verdiği röportajda 30 yaşındaki oyuncu, ekibi yeniden bir araya getirecek bir yapımın gerçekleşme ihtimaline dair şu ifadeleri kullandı:

Umarım olduğu gibi bırakırlar. Bence bu bir zaman kapsülü gibi ve açarsanız değişir ve her şey biraz farklı hissettirir.

Oyuncu, "Elbette Ginny'yi oynamayı özlüyorum" dese de karakterlerin Hogwarts'ta geçirdiği 7 yılın yeterli olduğunu ve bunu "her zaman çok sevdiğini" söyledi. 

Wright tercihini açık biçimde ifade etti ancak eğer söz konusu yapım gerçekleşirse bunun yine de harika olacağını düşündüğünü söyledi. 

Bu yıl HBO Max'ın bir Harry Potter dizisi üstünde çalıştığı iddia edilmiş ancak iddia resmi herhangi bir kaynak tarafından doğrulanmamıştı

 

Independent Türkçe, People, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU