Quentin Tarantino'nun "Bir Zamanlar… Hollywood'da" romanının kapağı ortaya çıktı

Kitap için bir tanıtım videosu da yayımlandı

Quentin Tarantino 58 yaşında (Reuters)

Dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino'nun Bir Zamanlar… Hollywood'da (Once Upon a Time In Hollywood) filminin romanının kapağı belli oldu.

Sony Pictures Entertainment, 29 Haziran'da raflardaki yerini alacak kitap için bir tanıtım videosu da yayımladı.

 

b6378319-d6a3-4a00-b5ac-5fd487b2960a.jpg
Bir Zamanlar… Hollywood'da'nın kapağı (Harper Perennial)

 

Görüntülerde Leonardo DiCaprio'nun Rick Dalton'ı, Brad Pitt'in Cliff Booth'u ve Margot Robbie'nin Sharon Tate'i gibi ana karakterler yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Videoda Charlie Manson rolündeki Damon Herriman'ın ve Marvin Schwarz'ı canlandıran Al Pacino'nun daha önce görülmeyen sahneleri de var.

Bir Zamanlar… Hollywood'da, En İyi Film ve En İyi Yönetmen'in de aralarında olduğu 10 farklı dalda Oscar'a aday gösterilmişti. 

En İyi Erkek Oyuncu dalında yarışan Leonardo DiCaprio eli boş dönerken Brad Pitt filmdeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştı.

 

 

Tarantino romanın, filmin "yeniden düşünülmüş" hali olduğunu söylemiş ve beyaz perdede yer almayan sahnelerin kitapta bulunacağını açıklamıştı.

Zira Rick Dalton ve Cliff Booth'un hayatlarının anlatılacağı kitapta Burt Reynolds, Pete Duel, Jim Brown ve Fred Williamson gibi filmde bulunmayan karakterler de olacak.


Independent Türkçe, ComingSoon.net, IndieWire

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU