Chris Hemsworth: Şu ana kadarki en güçlü halimdeyim

Ünlü oyuncu, Marvel hayranlarının Thor'u Love and Thunder'da en güçlü haliyle göreceğini söyledi

Thor'un şu ana kadarki en güçlü haliyle hayranlarının karşısına çıkacağı Love and Thunder'da Natalie Portman, Christian Bale gibi Hollywood yıldızları da yer alıyor (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmlerinden Thor: Love and Thunder'ın yıldızı Chris Hemsworth, karakterinin şu ana kadarki en güçlü haliyle beyazperdeye geleceğini söyledi. 

Ünlü oyuncu Instagram hesabından paylaştığı yeni egzersiz videosuyla Marvel hayranlarının beklentisini yükseltti. Videoda her ne kadar filme yönelik herhangi bir ifşaat bulunmasa da Hemsworth'ün paylaşımında kullandığı ifadeler oyuncunun epey iddialı olduğunu kanıtlıyor. 

We Got This Covered'ın haberine göre Hemsworth videoyu şu ifadelerle paylaştı:

Yıllardır Thor için nasıl egzersiz yaptığıma ve hazırlandığıma dair pek çok soru alıyorum. Bu sefer evde çok sayıda beslenme ve egzersiz yöntemi deneyerek hem kendimin hem de karakterimin en güçlü halini oluşturmak için sağlam bir dönem geçirecek kadar şanslıydım.

 

 

Hemsworth sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraf ve videolarla vücudunu muazzam düzeyde geliştirdiğini defalarca kanıtlamıştı ancak oyuncu bunu bu kez kelimelere dökerek de doğruladı.  

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak aktörün vücudunu bu şekilde hazırlamasının tek sebebi Thor değil. Hemsworth aynı zamanda Amerikalı güreşçi Hulk Hogan'ı da canlandıracak. 

Hemsworth'ün Netflix'te yayımlanacak proje için işini hayli ciddiye aldığı anlaşılıyor. 1980'li ve 1990'lı yıllara damgasını vuran güreşçi filmin yönetici yapımcılığını üstleniyor ve danışmanlık yapıyor. Bu nedenle Hogan'ın Hemsworth'ün fiziksel gelişmini yakından takip ettiği belirtildi

Söz konusu yapımın yönetmenliğini Joker'le dikkat çeken Todd Phillips üstleniyor ve senaryosunuysa Scott Silver ve John Pollono kaleme alıyor. 

 

 

Netflix yapımının henüz resmi bir ismi ve yayımlanma tarihi bulunmasa da 2022'de gösterileceği tahmin ediliyor. 

Öte yandan Thor: Love and Thunder'ınsa 6 Mayıs 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU