Thanos'un yaratıcısı: Sonsuzluk Savaşı'nın Adalet Birliği kadar kötü olmasından endişelendim

Jim Starlin yönetmenlerin filmin vizyona girmesine bir ay kala fikrini değiştirdiğini söyledi

Thanos en son Avengers: Endgame'de görülmüştü (IMDb)

Marvel Sinematik Evreni'nin en meşhur kötülerinden Thanos'un yaratıcısı Jim Starlin, Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nın (Avengers: Infinity War) vizyona girmesinden önce filmin çok kötü olabileceğinden endişelendiğini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre Starlin, filmin yönetmenleri Joe ve Anthony Russo'nun süreyi kısaltmak için 30 dakikalık bir kesiti çıkardığını öğrendikten sonra Sonsuzluk Savaşı'nın, Joss Whedon'ın yönettiği Justice League: Adalet Birliği (Justice League) kadar kötü olabileceğinden korktuğunu söyledi. 

Starlin şu ifadeleri kullandı:

Küçük bir çekim için sete gitmiştim ve filmin iki senaristi Markus ve McFreely'yle ve biraz da Joe Russo'yla konuştum. Sonsuzluk Savaşı'ndan çıkarmaları gereken yarım saatlik bir bölüm vardı ve bu Thanos'un arka planı olacaktı.

Starlin, Avengers'ın olmadığı kısmın esasen epey havalı olduğunu düşündüğünü söyledi:

Görünüşe göre Avengers olmadan yarım saat geçecekti. Ben de, 'Bu epey havalı' diye düşündüm. Sonra bir uçaktaydım ve Adalet Birliği'ni izledim. Filmin sonunda kamerayı Steppenwolf'a çevirdiler ve yapacağını yaptı. Neticede bu kötü bir filmdi.

Sonsuzluk Savaşı vizyona girmeden yaklaşık bir ay önce Russo, Thanos'un yarım saatini kesmek zorunda oldukları söyledi. Tek düşünebildiğim, 'Aman Tanrım bu Adalet Birliği'ne dönüşecek' fikriydi.

 

 

Ancak nihayetinde Starlin'in endişesi boşa çıkmış ve Sonsuzluk Savaşı hem gişede önemli bir başarı elde etmiş hem de Marvel hayranlarının beğenisini toplamıştı. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, The Direct

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU