Dwayne Johnson, başkan olmasını bekleyen hayranlarını üzdü: "Siyasete sabrım yok"

"Amerikalıların yüzde 46’sı başkan olmamı desteklerken bu durum beni alçakgönüllülükle ve saygıyla ayağa kalkmaya, dinleyip öğrenmeye zorluyor"

Ünlü aktör, 2020 seçimlerinde başkan seçilen Joe Biden'a oy verdiğini söylemişti (AFP)

Uzun süredir ABD başkanlığına aday olabileceği iddia edilen ve birkaç defa da siyasete girebileceğinin sinyalini veren ünlü Hollywood yıldızı Dwayne Johnson, son açıklamasıyla aday olmasını isteyen hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hollywood'un The Rock (Kaya) lakaplı yıldızı, People dergisine verdiği röportajda "Açıkçası siyasetin ve siyasetçilerin beraberinde getirdiği saçmalıklarla uğraşabilecek sabra veya rızaya sahip olduğumdan bile emin değilim" dedi.

Nisanda düzenlenen bir anket, katılımcıların en az yüzde 46'sının Johnson’ı başkanlığa aday olması halinde destekleyeceğini ortaya koymuştu. Bu ankete değinen 48 yaşındaki eski profesyonel güreşçi, "Amerikalıların yüzde 46’sı başkan olmamı desteklerken bu durum beni alçakgönüllülükle ve saygıyla ayağa kalkmaya, dinleyip öğrenmeye zorluyor" diye konuştu.

"Ülkemizi seviyorum, birçok yönden büyük ülkemize borcum var" ifadelerini kullanan Samoa asıllı aktör, hiçbir zaman siyasi hırsları olmadığını kaydetti.

Johnson daha önce paylaştığı bir tweet'te başkan adaylığına şu sözlerle yeşil ışık yakmıştı:

Kurucu Babalarımızın yaklaşık iki metre uzunluğunda, kel, dövmeli, yarı siyah, yarı Samoalı, tekila içen, pikap araba kullanan, bel çantası takan bir adamın kulüplerine katılmasını tahayyül ettiğinden emin değilim. Ama bu olursa halka hizmet etmek benim için bir onurdur.

Aktörün daha sonra bir programda "Eğer halkın istediği buysa başkanlığa aday olurum" demesi de hayranları tarafından heyecanla karşılanmıştı.


Independent Türk.e, People, New York Post

 

DAHA FAZLA HABER OKU