Sedat Peker: Perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylediğim videolar belki gecikebilir

Sedat Peker, "Kıymetli dostlarım bir tane namusu olmayan şahıs kaldığım otelin yayınını yapmış. Bu yüzden uzun bir yolculuk yapacağım" dedi

Görsel: YouTube

Suç örgütü lideri Sedat Peker daha önce perşembe ve pazar günleri yeni videolar yayımlayacağını duyurmuştu. Peker Twitter hesabından yaptığı son paylaşımda kaldığı otelin biri tarafından yayımlandığını duyurarak yer değiştirmek zorunda olduğunu kaydetti. Peker sözkonusu videoların da gecikebileceğini belirterek, "Ancak söz namus ölmez sağ kalırsak mutlaka yayınlayacağım" dedi.

Peker paylaşımlarında şunları kaydetti:

Kıymetli dostlarım bir tane namusu olmayan şahıs kaldığım otelin yayınını yapmış. Bu yüzden uzun bir yolculuk yapacağım. Malum, aileyle yolculuk zor oluyor ama biz her zorlukta olduğu gibi bunların da altından kalkmasını biliriz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

 

Bu sebeple perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylediğim videolar belki gecikebilir (net olarak bilmiyorum), ancak söz namus ölmez sağ kalırsak mutlaka yayınlayacağım.

Ancak Twitterim açık olacak. Ani gelişmelere buradan katılacağım.

İkinci kez erteledi

Sedat Peker iki hafta önce çektiği bir videoda "Tayyip abi" diye hitap ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Bir dahaki videoda konuşacağız Tayyip abi, baş başa, abi kardeş. Açık delillerle, bilinmeyen delillerle anlatımlarımı doğrulayacağım. Helalleşeceğiz" demişti. Peker daha sonra Erdoğan'ın 14 Haziran’da ABD Başkanı Joe Biden ile yapacağı görüşmede elini zayıflatmak için çekeceği propagandasını yaptıklarını söylemişti. Kendisine ajan denildiğini savunan Peker, "Tayyip abiyle helalleşme videosunu 14 Haziran sonrasına bırakıyorum ama söz namus çekeceğim" demişti.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU