Emilia Clarke, Marvel dünyasına neden katıldığını açıkladı

Ünlü oyuncu Secret Invasion dizisinde Samuel L. Jackson ve Ben Mendelsohn gibi isimlerle birlikte rol alacak

Clarke, Game of Thrones'da canlandırdığı Daenerys karakterinin "duygusuzlukla" anılır hale gelmesinden üzüntü duyduğunu belirtmişti (Reuters)

Game of Thrones'da canlandırdığı Daenerys Targaryen karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Emilia Clarke, Marvel Sinematik Evreni'nde de boy gösterecek. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre verdiği yeni röportajda yeni Marvel dizisi Secret Invasion'da rol alacağını doğrulayan oyuncu Marvel'ın hayata geçirdiği projelerden etkilendiğini belirtti. 

Projede yer aldığı için gerçekten "havalı" hissettiğini söyleyen Clarke şu ifadeleri kullandı:

Şu anda yaptıkları şeyin çok heyecan verici, çok havalı ve türünün en ileri örneği olduğunu düşünüyorum. Sanki onlar bu evrenin Apple'ıymış gibi hissediyorum. Bu ailenin parçası olmak, 'Aman Tanrım havalı çocukların arasındayım, bu çok havalı' gibi hissettiriyor.

Dürüst olmak gerekirse beni burada yer almak istemeye iten şey Marvel için çalışan kişilerdi. Herkesin aklı ve kalbiyle doğru yerde olduğunu düşünüyorum.

Marvel; WandaVision ve The Falcon and the Winter Soldier gibi dizilerle başarılı televizyon içeriklerinin ardından Disney+'ta daha fazla proje gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Gelecek projeler arasında ilk kez Captain Marvel'da bir araya gelen Nick Fury ve Talos the Skrull'ın dönüşünü ekranlara getirecek Secret Invasion da bulunuyor. 

Ekim 2020'de duyurulan Secret Invasion'da önceki rollerini tekrarlayacak Samuel L. Jackson ve Ben Mendelsohn'ın yanı sıra Emilia Clarke, Oliva Colman, Kingsley Ben-Adir, Killian Scott gibi yeni isimler de yer alıyor. 

Yapım aşaması başlamadığı için Secret Invasion'ın nasıl bir hikaye anlatacağına dair detaylar henüz bilinmiyor. 

Radio Times'ın aktardığına göre Secret Invasion'ın 2022 yazında ekranlara gelmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Radio Times

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU