Köpeklerine saldıran ayının hakkından gelen genç kadın, neler yaşadığını anlattı

Genç kadın, "Düşünecek fazla zamanım yoktu" dedi

17 yaşındaki cesur genç, ittiği hayvanın ayı olduğunu ancak eve girince anladığını söyledi (TikTok / bakedlikepie)

Gustaf Kilander - Gina Spocchia

Köpeklerini kurtarmak için bir ayıyı duvardan aşağı iten genç, hayvanın ayı olduğunun "farkına varmadığını" ve bunu ancak içeri koştuktan sonra idrak ettiğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ABC7'a verdiği röportajda 17 yaşındaki Hailey Morincio, "Dürüst olmak gerekirse, bu hayvanın bir ayı olduğunu onu ittikten hemen sonra anladım. "Bir ayı olduğunun farkına varamamıştım" dedi.

'Orada bir hayvan var ve çocuklarıma saldırıyor' diye düşündüm, ayıyı ittim ve sonra kendime 'Aman tanrım, bir ayıyı ittim' dedim. Kim aklı başındayken bir ayıyı iter ki?

TikTok'ta çok sayıda kişinin izlediği videoda, çitte yavrularıyla oturan ayının Hailey'nin köpeklerinden birine pençe atmaya çalıştığı görülüyor.

Genç, ayıya doğru koşup onu aşağı düşürüyor ve yavruları da kaçıyor. Ayı ayağa kalkmadan önce Hailey köpeklerini kucaklayarak güvenli bir yere kaçıyor.

CBS Los Angeles'la yaptığı röportajda Hailey, "Düşünecek fazla zamanım yoktu" diye ekledi.

Ayıya doğru koştum ve yapmayı düşündüğüm ilk şey, onu üzerinde durduğu duvardan iterek köpeğimi kurtarmayı ummak oldu ve çok şükür, bu bir şekilde işe yaradı.

Dürüst olmak gerekirse, aklımda bir tek köpeklerimi korumak vardı ve öyle de yaptım.

TikTok hesabındaki videoda Hailey, yaz aylarında ayıların dağlardan inmesinin "aslında epey normal" olduğunu söylemişti.

Hailey, "Burası bizim bahçemiz ve köpekler havlamaya başlamıştı, ben de sadece (diğer) köpeklere havladıklarını düşünmüştüm çünkü köpeklere, sincaplara falan hep havlıyorlar. Onlara susmalarını söylemeye gidiyordum ve oraya gidip neye havladıklarını görünce, 'Bu tuhaf görünen bir köpek' diye düşündüm. Oraya vardığımda ayı tam da köpeklerimden birini kapmak üzereydi" diye devam etti.

Genç kadın, "Ayıya yaklaştım, gözlerinin içine baktım ve aklıma gelen ilk şey onu itmek oldu. Bir ayıyı, yani bir süper avcıyı itmek. Dürüst olmak gerekirse, onu o kadar sert ittiğimi sanmıyorum. Dengesini kaybedecek kadar ittim, o da köpeğimi bıraktı ve ben de oradan kaçtım. Diğer köpeğimi yakaladım, parmağımı burktum ve dizimi sıyırdım ama hepimiz iyiyiz" ifadelerini kullandı.

Yorum yapan bir kişi, "Ayıyı oyuncak bir hayvanmış gibi itti" diye yazmıştı.

Hailey'nin kuzeni Brenda, 31 Mayıs Anma Günü'nde (ABD'de hayatını kaybeden askerlerin anıldığı gün -ed.n.) videoyu TikTok'ta paylaştı. Video şimdiye kadar 68 milyondan fazla kez görüntülendi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU