Köpeklerine saldıran ayının hakkından gelen genç kadının videosu viral oldu

"Oraya vardığımda ayı gerçekten de köpeklerimden birini almak üzereydi"

Köpeklerini korumak için bir ayıyı çitin üzerinden aşağı iten gencin evindeki güvenlik kamerası görüntüleri viral oldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

17 yaşındaki Hailey, Kaliforniya'daki evlerinde köpeklerine havlamayı durdurmalarını söylemek için gittiğinde, hayvanların çitin üzerinde oturan bir ayıya havladıklarını fark etti.

TikTok'ta birçok kişi tarafından izlenen videoda ayı, çitte yavrularıyla oturup Hailey'nin köpeklerinden birini pençeleriyle yakalamaya çalışırken görülüyor. Görüntülerde genç kız, çitlere doğru koşup ayıyı diğer tarafa itiyor, ardından köpeklerini alıp aceleyle eve giriyor.

Hailey'nin kuzeni Brenda videoyu 31 Mayıs Anma Günü'nde (ABD'de hayatını kaybeden askerlerin anıldığı gün -ed.n.) TikTok'ta paylaştı. Video şimdiye kadar 43 milyondan fazla kez görüntülendi.

Hailey platformda kendi hesabından paylaştığı bir videoda ayılar hakkında "Dağlardaydım, durum aslında gerçekten normal ve yaz olduğundan şimdi hep geliyorlar" dedi ve ekledi:

Burası bizim bahçe alanımız, köpekler havlamaya başlamıştı, ben de sadece (diğer) köpeklere havladıklarını düşünmüştüm çünkü köpeklere, sincaplara falan hep havlıyorlar. Onlara durmalarını söylemeye gittim ve oraya gidip neye havladıklarını gördüğümde 'Bu tuhaf görünen bir köpek' diye düşündüm. Oraya vardığımda ayı gerçekten de köpeklerimden birini almak üzereydi.

Hailey şöyle devam etti:

Ayıya yaklaştım, gözlerinin içine baktım ve aklıma gelen ilk şey onu itmek oldu. Bir ayıyı, yani bir süper avcıyı itmek. Dürüst olmak gerekirse, onu o kadar sert ittiğimi sanmıyorum. Dengesini kaybedecek kadar ittim, o da köpeğimi bıraktı, ben de oradan kaçtım. Diğer köpeğimi yakaladım, parmağımı burktum ve dizimi sıyırdım ama hepimiz iyiyiz

Bir yorumcu "Ayıyı oyuncak hayvanmış gibi itti" diye yazdı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU