Jim Hopper'ın Stranger Things'teki görünüşü neden değiştirildi?

"Millet bunu yapamayız. Marvel filmindeyim. Sakalım ve saçım olamaz"

Black Widow'un 9 Temmuz'da vizyona girmesi bekleniyor (Netflix - Marvel / Kolaj: Screen Rant)

Stranger Things'in yıldızı David Harbour, dizideki karakterinin görünüşünün Marvel filmi Black Widow'daki rolü nedeniyle değiştiğini açıkladı.

Harbour, Netflix'in popüler dizisinde Jim Hopper'a hayat veriyor. Üçüncü sezonun sonunda karakterin öldüğü düşünülse de 4. sezon fragmanlarından biri, beğenilen karakterin Rusya'da tutsak olduğunu gösterdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü oyuncu, merakla beklenen Black Widow'da ise Rus süper askeri Red Guardian'ı canlandırıyor. Fragmanlar Natasha Romanoff'un (Scarlett Johansson), kendisini kızı gibi sahiplenen Red Guardian'ı Rusya'daki gelişmiş bir hapishaneden kurtarmaya çalıştığını ortaya koydu.

ABD'li ünlü komedyen Jimmy Kimmel'ın programına katılan yıldız isim, salı günü yayımlanan röportajda seyircilerde oluşabilecek muhtemel bir kafa karışıklığını gidermek için Hopper'ın görünüşünün değiştirildiğini açıkladı.

"Saçımı uzatmaya başlamıştım. Ancak daha sonra Rus mahkumu oynadığım bir filme (Black Widow) katıldım. Uzun saçlarım ve sakalım vardı. İriydim. '(İki yapımda da) Aynı hapishanede uzun saçlı ve sakallı adam olamam' diye düşündüm" diyen Harbour, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu yüzden kimsenin haberi olmadan (Black Widow) setinin fotoğraflarını çekip Duffer kardeşlere (Stranger Things'in yaratıcıları) gönderdim. Böylece (Stranger Things) setinde aynı renklerin kullanılmamasını, görünüşlerin ve kıyafetlerin farklı olmasını sağladık.

En nihayetinde saçım ve sakalım uzadı. Bu şekilde planlamıştık ama 'Millet bunu yapamayız. Marvel filmindeyim. Sakalım ve saçım olamaz' dedim. Dolayısıyla tamamen farklı bir görünüm bulduk. Hopper'ı tıraş ettik.

Harbour, Marvel'ın Rusça talebini reddettiğini söyledi

Harbour, Alexei Shostakov diye de bilinen Red Guardian'ın Rusça konuşmasını istediğini ancak talebinin reddedildiğini de açıkladı. Kimmel, Harbour'un Rus aksanından bahsedince "Hiç mantıklı değil" dedi ve şöyle devam etti:

Yani o bir Rus ve Rusya'da. Rusça konuşmalıydı. Bütün film boyunca Rusça konuşmalıydım ve altyazı olmalıydı.

Bununla birlikte ünlü oyuncu, bir Marvel filminde altyazıların "iyi görünmediğini" kabul etti ve "Yapımcılar, bunu gündeme getirdiğimde fikri pek hoş karşılamadı" dedi.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, EW

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU