Lisa Kudrow özel Friends bölümündeki konuk yıldızlardan hangisine şaşırdığını açıkladı

Friends: The Reunion'da David Beckham'dan Lady Gaga'ya birçok yıldız konuk olarak yer alacak

Lisa Kudrow, Friends ekibini yeniden bir araya getirecek yapımdan hayranların neler umabileceğini ve hangi konuk yıldızın kendisini şaşırttığını açıkladı.

Dizide tuhaf Phoebe Buffay'i canlandıran oyuncu, gelecek perşembe (27 Mayıs) yayımlanacak, merakla beklenen özel bölümün öncesinde konuştu.

Popüler sitcomun yıldızları tek seferlik Friends: The Reunion bölümünde tekrar bir araya gelecek. Friends oyuncuları dizideki karakterlerini canlandırmayacak.

The New York Post'a konuşan Kudrow, “Tamamen senaryosuz bir bölüm” dedi.

Birbiriyle görüşen bizleriz ve (dizinin orijinal Warner Bros sesli çekim stüdyosu) Sahne 24'te setler yeniden kuruldu. Bu da gerçekten çok iyi yapıldı. Ama biziz ve aynı zamanda geri de dönüyoruz, klipler falan var.

Central Perk kahvecisi, Monica ve Rachel'ın mor dairesi ve Joey'le Chandler'ın bekar evi de dahil olmak üzere özel bölüm için yeniden inşa edilen bir dizi ikonik Friends setinde çekirdek oyuncu kadrosu yeniden bir araya gelecek.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kudrow, özel bölümde yayımlanacak videoların arasında, oyuncu kadrosunun daha önce hiç görmediği önceden kaydedilmiş görüntülerin de yer aldığını açıkladı.

Kudrow, "Görünüşe göre (ekipten biri) haberdar olmadığım kayıtlar hazırlıyormuş ve bu harikaydı. Çok güzel şeyler var" dedi.

Aralarında David Beckham, Mindy Kaling, Malala Yusufzay, Lady Gaga, James Corden ve BTS'in de bulunduğu özel bölüme katılacak yıldızlarla dolu konuk listesinden bahseden Kudrow, görünce bilhassa şoke olduğu tek ünlüyü açıkladı.

 

3.jpg

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer ve Matt LeBlanc (YouTube/HBO Max)

 

Kudrow, "'Bekle, bu Justin Bieber, değil mi? Burada mı olacak? O burada mı? O gerçekten burada, bu Justin Bieber!' dedim" diye anımsadı.

Bu biraz heyecan vericiydi. Az daha havalı görünmek için 'biraz' diyorum. Heyecan vericiydi. Birileriyle tanışmak beni heyecanlandırmıyor ama Justin Bieber heyecan verici.

Kısa süre önce, Birleşik Krallık'taki izleyicilerin özel bölümü Britanya yaz saatiyle 27 Mayıs'ta sabah 8'den itibaren NOW'dan izleyebilecekleri, bölümün ABD'de aynı saatte HBO Max'te yayımlanacağı duyurulmuştu.

Friends: The Reunion, 27 Mayıs'ta Sky One'da da yayımlanacak.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU