Friends oyuncuları karakterlerinin günümüzde ne yapıyor olabileceğini tartıştı

Yeniden buluşma özel bölümü gelecek hafta HBO Max'te yayımlanacak

Friends'in senaryosuz özel bölümü 27 Mayıs'ta yayımlanacak (NBC)

Popüler sitcom dizisi Friends'in oyuncuları, bir hayli reklamı yapılan yeniden buluşma özel bölümü öncesi karakterlerinin günümüzde ne yapıyor olabileceğini tartıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

HBO Max, Friends oyuncu kadrosunun yanı sıra ünlü hayranların da yer alacağı, uzun zamandır beklenen senaryosuz yeniden buluşma bölümünü gelecek hafta yayımlayacak.

Özel bölüm öncesi People dergisine açıklamada bulunan çekirdek kadro oyuncuları, karakterlerinin sezon finali sonrası izledikleri rotaya dair kendi kanılarını paylaştı.

Matt LeBlanc, Joey'in kendi sandviç dükkanları zincirine sahip olacağını düşündüğünü ("ve tüm sandviçleri yediğini") belirtirken, Jennifer Aniston ise Rachel'ın kendi giyim markasını kuracağını öne sürdü.

Matthew Perry'e göre Chandler "harika bir baba" ve "harika bir komedi yazarı" olacak.

Courteney Cox, "Her zaman Monica'nın diğer annelerle rekabet içinde olacağını ve onları geçmeye çalışacağını hissediyorum" dedi.

İster okuldaki kermes olsun ister başka bir şey. Demek istediğim, Monica çok sinir bozucu olurdu. Okul aile birliği başkanı gibi bir şey olurdu.

Lisa Kudrow, Phoebe'nin "Mike ve çocuklarıyla Connecticut'ta yaşadığını ve okulun sanat programının başına yer aldığını" söyledi. "Ve sadece... kendisi gibi farklı olduklarından çocuklarını savunuyor."

David Schwimmer'a göre, Ross paleontolog kariyerini sürdürecek ve "Joey'in sandviç dükkanına yatırım yaparak çocuklarına ayırdığı birikimin çoğunu yitirecekti".

"Friends: The Reunion" 27 Mayıs Perşembe günü HBO Max'te yayımlanacak.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU